Sulek Péter kérdése:
Havas Henrikről kérnék véleményeket? Teljesen meghülül öreg korára? Bár eddig se volt 100%-os
Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok,hogy msot beszólt 1-2 híres celebnőnek. Eddig is tahó volt de szerintem elvetette a súlykot. Bocsánat nemigazán politika inkább közélet, de Andy Vajnával is összeveszett.2017. márc. 5. 20:35
2/12 anonim válasza:
HH-nál? Persze. Nála mindenki jobb.
3/12 anonim válasza:
Aki a mai Mo.n nyíltan vállalni meri a véleményét annak tuti el ment az esze! Főleg ha ez azt érinthetetleneket (mint vajna) érinti
4/12 anonim válasza:
Nem tudom miről van szó, de ha csak annyi, hogy beszólt egy-két celebnek, akkor nem értem, hogy miért gondolod, hogy meghülyült.
5/12 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es nem bántásból de ha nem vagy képbe minek szólsz bele. Felvilágosítalak amúgy is bunkó a Havas pláne most durvákat beszól 4-ből 4-en feljelentették, 2 munkahelyéről is kirúgták. ennyi
2017. márc. 5. 21:22
6/12 anonim válasza:
Jajj, leribizlizte Timikét. A fél ország ezt mondja róla, a másik fele meg ezt gondolja. Most, hogy Havas is leírta már hülye?
7/12 anonim válasza:
Én sokáig kedveltem Havast, de mostanában, egyre inkább, ő is csak egy a celebek közül.
8/12 anonim válasza:
Havast többre becsülik sokan , mint az összes celebet. Szerintem is az összes celebnek együtt kevesebb az IQ-ja mint Havasnak.
9/12 anonim válasza:
Engem az nem érdekel ha a sok "szelepet" kóstolgatja. De szerintem mindig is ilyen volt a Havas.
10/12 anonim válasza:
Havas mindig mindenkinek megmondta a magáét. Emiatt olyan magas a műsorai nézettsége, nem azért, mintha szimpatikus lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!