A bíróság miért küldi el és tekinti semmisnek azokat a szakértői véleményeket melyek a Rezesova-perben nem azt állapítják meg, hogy a fiatot vezető kihajtott a BMW elé?
ma 12:11
Mert hozzá tartozik a perhez a teljes valóság. Pl Ha kihajtottak elé a fiattal (mint ahogy a elküldött szakértők is megállapították), akkor nem csak ő volt a vétkes. Ha nem hajtottak volna ki akkor nem történt volna semmi. Így nem csak a csaj az egyetlen vétkes, ami számára sokat jelent, mert kevesebb büntetést kapna.
És miért fontos, hogy milliomos?
Rezesova szlovák és nem osztrák. "mindenről csak az osztrák nő tehet"
Nem azért zárták ki őket mert olyan szakértői véleményt adtak ami Rezesovát mosdatta, hanem ezért mert mindezt részrehajlóan tették. A most kizárt szakértő nem csupán egy szakértői véleményt adott be, hanem inkább egy vádiratot amiben a Fiatost vádolta, hogy ő tehet mindenről. Száraz tárgyilagos tények helyett véleményt fogalmazott meg.
"Nem azért zárták ki őket mert olyan szakértői véleményt adtak ami Rezesovát mosdatta, hanem ezért mert mindezt részrehajlóan tették. A most kizárt szakértő nem csupán egy szakértői véleményt adott be, hanem inkább egy vádiratot amiben a Fiatost vádolta, hogy ő tehet mindenről."
Néhány dolgot tisztázzunk már!
Elé vágott a fiatos a saját sávjában egyenes vonalon közlekedő Évának? Elé.
Balesetet okozott ezzel a fiatos? Azt.
Részrehajló aki ezt leírja egy szakvéleményben? Nem.
Tehát akkor ostoba vagy és részrehajló? Igen.
Tisztázzunk kisöreg!
Semmiféle szakmai állítást nem tettem az ügyben. Ellenben te nagyon okosan megmodtad, hogy hogy is történt a baleset, ki okozta azt, ergo ki a felelős.
Én csak azt mondtam, hogy bíró mivel indokolta a szakértők kizárást. NEM a szakértő dolga eldönteni ki a felelős, ki okozta a balesetet. Az ö dolga csak, hogy részrehajlás mentesen állásfoglaljon arról, hogyan történhetett.
Nem minősítelek téged, mert van az a szint ami alá már nem megyek. Te ez alatt vagy.
ma 08:05
De mi történt? Nem fogadott el egy szakértői véleményt ami teljesen más perspektívába rakná a történteket. Ez most olyan mintha lenne egy gyilkos kés amin van egy ujjlenyomat és kiderülne, hogy nem a vádlott tehet mindenről. DE elmarasztalják és így csak ő tehet mindenről.
Most itt lehet részlejhajlás, de attól még amit megállapított az szerinte úgy van. AMi persze teljesne megváltoztatná az ítéletet.
És már a második szakértőt is elküldte. De miért is? Mert szerinte részrehajló.
Azért,mert ez kell a népnek,no meg szlovák,nagyon gazdag...ez önmagában ha semmit el nem követett volna legalább 2 év.A bíróság ezzel az ítéletel azt próbálta demonstrálni,hogy megvehetetlen.Egy külföldivel szemben,aki ráadásul gazdag szlovák,példás ítéletet hoztak.
Én meg arra lennék kíváncsi,hogy hol volt ez a bírói következetesség a Császár Előd féle balesetnél.Ott is meghalt valaki hátra hagyva gyereket ,feleséget,de úgy tudom még börtön sem járt érte.Pedig ott szakértő sem kellett,nyilvánvaló volt a gyorshajtás,a kábítószer fogyasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!