Milyen lehet az élete egy magyar politikai vezető gyerekének?
"Ismerve a kedves honfitársakat nem túl jó. Kinézem, hogy megszólják, zaklatják őket olyanért, amiért nem is ők, hanem a szüleik tehetnek. Ez pedig gusztustalan."
Ismerve a kedves honfitársainkat, úgy nyalnak nekik, mint maci a mézes csuprot.
"Ismerve a kedves honfitársainkat, úgy nyalnak nekik, mint maci a mézes csuprot."
No, itt már közelebb járunk az igazsághoz :))
Itt amúgy megírhatjátok a volt kormányfőnk lányának, mennyire remek egy ember is az apja. Válaszolni úgyse szokása a mocskolódó kérdésekre, de azért csak hajrá. Hadd érezze a Gyurcsány-família az össznépi szeretetet.
Kár, hogy az OrbánRécsölnek nincs askFM-je.
"Ismerve a kedves honfitársainkat, úgy nyalnak nekik, mint maci a mézes csuprot."
Kérdezd erről pl. Gyurcsány, Matolcsy vagy hasonlók gyerekeit. Orbábénak lehet nyalnak, de a többi hazaárulózva, szekálva van szerintem.
"Kérdezd erről pl. Gyurcsány, Matolcsy vagy hasonlók gyerekeit. Orbábénak lehet nyalnak, de a többi hazaárulózva, szekálva van szerintem."
Nagyon reális, amit írsz :)
Te le mernél hazaárulózni, illetve beszólogatni /senki kis eltaposható civilként/ egy Gyurcsány Fletó kaliberű politikus lányának?
Nem hinném.
Nem "szekálva vannak" ezek, hanem hihetetlenmód elkényeztetve egy ultraliberális környezetben, dolgozniuk pedig (már úgy értem, valódi, energiabefektetést igénylő munkát végezni) sosem kell majd nekik.
Nincs ebben semmi meglepő, ha én politikus lennék, aki az ország többi 9,8 millió lakosának a vérén él, én is tejben-vajban füröszteném a saját lányom, hiszen lehetőségem volna rá. És hihetetlenül ártanék a jellemfejlődésének ezzel, de mégis megtenném, mert gyarló mocsok vagyok, mint mindenki más :))
Ezek a gyerekek predesztináltan genetikai selejtekké lesznek, nem kell őket irigyelni. Egy normális beszélgetést nem tudsz majd soha lefolytatni velük, mert te vagy Gipsz Jakab, ők pedig az xy-politikus fiaborjalánya, akiket egész életükben egy mesterséges (mesterkélt?) közegben neveltek. Én ha valamit, akkor szánom őket.
Hát, Orbán fia konkrétan nem szerepel egyetlen egy családi fotón sem és távol tartja magát apja ténykedésétől.
Lehet, hogy nem igazán vannak kibékülve egymással. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!