Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményeket a Fidesz...

Mi a véleményeket a Fidesz győzelméről?

Figyelt kérdés
Nos, nem volt nagy meglepetés hogy ők fognak győzni, azt is be kockáztatom hogy 2018-ban is így lesz, ha ezt a politikát folytatják.Az én véleményem csak annyi, hogy jelenleg nincs náluk jobb párt a parlamentbe(ha szégyen, ha nem) akármennyire is dobálják a sarat az emberek, nem tudom mivel lenne jobb Pl:Mszp, akik már bizonyítottak hogy képtelenek irányítani az országot

2014. ápr. 11. 20:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
60%
Ez Magyarország szégyene. Ez a véleményem.
2014. ápr. 11. 20:25
 2/22 anonim válasza:
64%
Mindegyik pártank vannak hibái,rossz döntései de a Fidesz az amelyik szerintem jól meg fogja állni a helyét és a szavazok alapján ez nem csak az én véleményem.
2014. ápr. 11. 20:27
 3/22 anonim ***** válasza:
11%
Az, hogy uncsi már 1 hete vége a szavazásnak!
2014. ápr. 11. 20:30
 4/22 A kérdező kommentje:
mi köze van ahhoz a kérdésemnek hogy 1 hete vége a szavazásnak? 2 hónapra rá is meg kérdezhetném mert akkor is aktuális lenne.
2014. ápr. 11. 20:31
 5/22 anonim ***** válasza:
17%

Fennakadtam a szűrön.

Vannak jó lépései és értem én hogy áldozat nélkül nincsen győzelem, csak hogy akkor is kicseszett a tehetetlenekkel, és tisztességtelenül viselkedik, hazugságokat mond. Hányingerem van ettől az embertő, ez egy rossz, alattomos, hazug ember.Ez az én véleményem.

2014. ápr. 11. 22:07
 6/22 anonim ***** válasza:
83%

Az a véleményem, hogy várható volt.

Olyan elcseszettek voltak az ellenfelek, hogy még a Fidesz is 2/3-dal futott be.

2014. ápr. 11. 22:08
 7/22 anonim ***** válasza:
62%
Az, hogy nagyon jó!
2014. ápr. 11. 22:13
 8/22 anonim ***** válasza:
37%
önként ballagtunk a vágóhídra... köszönjük az 1 % ot bevevő birkáknak
2014. ápr. 11. 22:16
 9/22 A kérdező kommentje:
érdekes amúgy amiket írtok :D mondjuk én úgy érzem hogy néha a párton és orbán viktoron csattan le az a bizonyos ostor, nem tudom.
2014. ápr. 11. 22:40
 10/22 anonim ***** válasza:
44%
Teljes letargiában vagyok. Csak engem kerülget undor ha meglátom a képét vagy más is van így ezzel? Rettenetesen irritál az a képmutató hazug vigyora, mit élhet át a felesége mellette...
2014. ápr. 11. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!