Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményeket a Fidesz...

Mi a véleményeket a Fidesz győzelméről?

Figyelt kérdés
Nos, nem volt nagy meglepetés hogy ők fognak győzni, azt is be kockáztatom hogy 2018-ban is így lesz, ha ezt a politikát folytatják.Az én véleményem csak annyi, hogy jelenleg nincs náluk jobb párt a parlamentbe(ha szégyen, ha nem) akármennyire is dobálják a sarat az emberek, nem tudom mivel lenne jobb Pl:Mszp, akik már bizonyítottak hogy képtelenek irányítani az országot

2014. ápr. 11. 20:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
49%
Az, hogy érettségiző fejjel kezdem félteni a jövőmet. A tanulmányaimat. Félek, hogy lesz-e tisztességes munkám, lesz-e lehetőségem családot alapítani és egy normális életre. Ez a kormány nem hogy itthon tartaná a fiatalokat de folyamatosan csak kicsesz velük. Ez a véleményem.
2014. ápr. 11. 22:55
 12/22 A kérdező kommentje:
melyik politikusnak az arcától nem vagyunk rosszul?:D
2014. ápr. 11. 23:14
 13/22 anonim ***** válasza:
Gratulálok az otthon maradt 40%-nak! Hol voltak a létminimumon vagy az alatt élők? Úgy kell nekik! Ez a véleményem!
2014. ápr. 12. 10:28
 14/22 anonim ***** válasza:
78%

Akik ennyíre utálják Viktort AZOK REMÉLEM EL IS MENTEK ELLENE SZAVAZNI?

Orbán kapott még 4 évet. Ez a győzelem, az elmúlt 24 év bármelyikében is győzelmet ért volna, az előző választási rendszerben is, csak nem ekkora mandátum különbséggel a Fidesz javára.

Tehát akik elmentek szavazni megtehették, a szavazni akarok a Fideszt választották meg. Én örülök neki.

2014. ápr. 12. 11:37
 15/22 anonim ***** válasza:
én is roppantul undorodom ettől az embertől
2014. ápr. 12. 15:42
 16/22 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem ha ilyen sokan a FIDESZ ellen vannak (köztük én is) hogy nyerhettek mégis ilyen nagy hányaddal
2014. ápr. 12. 19:20
 17/22 anonim ***** válasza:
Sok nyugdíjas, sok buta ember, sok csókos az ellenzék pocsék szereplése.
2014. ápr. 12. 20:16
 18/22 anonim ***** válasza:
A bégetők elmentek szavazni, akik meg kormányváltást szerettek volna, azok otthon meresztették a s..ggüket és várták, hogy a maradék majd leváltja orbánt. Ezért nyert a fidesz. 600 ezerrel kevesebben szavaztak rájuk mint legutóbb, mégis simán nyertek. Kösz az otthon maradóknak!
2014. ápr. 12. 20:50
 19/22 anonim ***** válasza:

Én örülök Fidesz győzelmének addig is megtarthatjátok a munkátokat. :)

Szocializmusból elég volt nemet mondtatok rá 2008 tájékán igazság szerint 2006 ban tüntettetek is, nem értem miért sírtok a nép döntött. Már akkor mindenki elhagyogatta az országot. Ugye 20 évet ti se akarjátok 4 év alatt flottul rendbe tenni sok idő kell ehhez.? Fikázni mindig könnyebb. Most miért nincs nagy tüntetés?

2014. ápr. 12. 21:07
 20/22 anonim ***** válasza:
Én ettől az embertől kapok hányingert sunyi hazug alattomos pofája vigyora is fel van varrva még akkor is mosolyog ha szomorú [link]
2014. ápr. 12. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!