Ez a Momentum, hogyan akarja leváltani a Fideszt, hogyha ideológiailag erre nem megfelelő?
Abban teljesen egyetértünk, hogy jobb lenne egy másik párt.De, kizártnak tartom, hogy a Momentum letudná váltani.
Nézzük mit ír róla a wiki:
"magát egyszerre nemzeti és liberális, valamint konzervatív beállítottságúnak tartja. Támogatja a globális piacot, az integrált oktatást, a terhességmegszakítást, a homoszexuálisok jogait és a könnyű drogok gyógyászati célú fogyasztásának enyhítését, az állami szabályozás mértékéről szóló társadalmi vitát"
A többségnek máris unszimpatikus,hogyha ezt elolvassa.
Az első sora a bekezdésben is egy hatalmas "paradox" látható.
-Liberális és konzervatív is érdekes, de,hogy nemzeti is egyben, olyan nincs.A liberalizmus egy internacionalista, "nemzetköziséget", "sokszínűséget" támogató ideológia, semmiféle nemzeti nincs benne, sőt annak a szöges ellentéte.Ez a konzervatív liberális kifejezésről meg Frau Migránsbetelepítő Merkelt juttatja az ember eszébe.
-Globális piac.Nem minden esetben hasznos kitenni az országot a globális piac negatív hatásainak.Ennek a negatív hozadéka például a magyar textilipar becsődölése a kínai áruk miatt.
-integrált oktatás
Most is az van és rossz.
Az "integrált" oktatási intézményekben (én ilyenbe jártam vidéken), gyakran terrorizáltak,megverték az integrálódni vágyók a magyarokat.
Nincs az a magyar szülő, aki purdék között akarja iskolába járatni a gyerekét.Mellesleg, nem is lehet tőlük tanulni.
Nálunk úgy oldották meg, hogy lett egy keményebb igazgató, aztán kirugdosták őket, mentek a speciális iskolába.
homoszexuálisok jogai
-Itt újra előjön az első bekezdés.Ami úgy néz ki hazugság és ez inkább liberális párt, mint konzervatív vagy nemzeti.
Én nem látok semmi konzervatívat ezekben az elvekben, nem tudom, ezt honnan vette a wikipédiás cikk írója.
Az egyetlen nem liberális dolog az, hogy ők is bevándorlásellenesek.
A támogatottságát nézve biztos, hogy nem fogja leváltani, főleg, hogy egy új SZDSZ-nek tartják.
A program, amit leírnak maximálisan tudok azonosulni, ugyanakkor kételyeim is vannak a Momentummal.
A csávó fideszes családból származik, ha a Linkedin oldalát nézzük meg, kiderül, hogy ő sem különb ettől a vonalnál. Az is lehet, sőt inkább ez a valószínű, hogy a Fidesz hozta létre arra, hogy a bizonytalan szavazókat begyűjtse.
Új SZDSZ-nek nem nevezhető.Azok sokkal provokatívabbak voltak.
Inkább olyan pártocska, mint az Együtt-PM.
Támogatnak minden hülyeséget, de pár belpestin kívül senkit nem érdekel.Utóbbinak olyan kicsi a népszerűsége,hogy alig mérhető.
"A liberalizmus egy internacionalista, "nemzetköziséget", "sokszínűséget" támogató ideológia, semmiféle nemzeti nincs benne, sőt annak a szöges ellentéte."
Thököly, Rákóczi, Kossuth, Széchenyi, Petőfi?
"Thököly, Rákóczi, Kossuth, Széchenyi, Petőfi?"
Komolyan 19. századi alakokkal jössz?
Azóta eltelt 150 év, minden megváltozott.
Így, a liberalizmus is.Nem lehet nemzeti, az egy paradox.
Kérdezz meg egy liberálist, hogy kell-e befogadni migránsokat.Majd, akkor meglátod.
Én liberális vagyok és nem mondom azt, hogy be kell fogadni a 'migránsokat'. A menekültek és az emigránsok két különböző fogalom, ahogy a befogadás és a letelepítés is.
De nem is kell már tovább érvelned, meg vagyok már győződve, hogy borzasztóan sötét vagy.
"Kérdezz meg egy liberálist, hogy kell-e befogadni migránsokat.Majd, akkor meglátod."
Kezdjük azzal, hogy a Momentum, ami szerinted liberális, ellenzi a bevándorlást.
És én is pont így vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!