Mit jelent, ha egy ország miniszterelnöke/nemzetvezetője etnikai homogenitásról beszél?
Hát ez épületes vita. Leépültem tőle.
Ha valaki nem náci az libsi, akkor én is libsi vagyok - bár nem tudom mi az, valaki tudja?
Ha valaki így fél egy kisebbségi migrációtól annak baja van az ítélőképességével. Mert ugye a 2/3-ad az többség és az diktál, de ha bejön 5 % migráns az majd diktálni fog a többségnek és ne tűrjük. Most hogy is van ez?
Mindez a választói szavazatokért megy, hogy a "libsi" meg a húgyagyú is rá szavazzon aztán lehet megint közpénzért 3-szorosan túlárazottan jó nagyokat építeni: autópálya, stadion, üveghíd, kisvasút körbe az országban ... ja és a felét visszaosztani kérem.
És közben félünk a nem fajtiszta etnikumoktól, és félelemből kiírtjuk őket. Bátorság magyarok (határ)-vadásszunk egymásra!
Nekem ez nagyon sötét.
Igen, jól látod. Innen nincs megállás, jön a sárga csillag, karszalag, Dunába lövetés, minden lakást bekameráznak, lesz kötelező két perc gyűlölet, aki másként gondolkodik azt a Szeretet minisztériumban térítik jobb belátásra.
S végül törött orral, csont soványan, egy olcsó kocsmában ülve mindannyian szívből szeretjük majd Orbán Viktort.
Orwell egy zseni volt, látnok - sajnos.
Aki nem hiszi járjon (OLVASSON) utána.
Itt is leírom: Európát csak mi MAGYAROK tudjuk ettől a nagy testvértől megszabadítani, más nem - ha szabadok akarunk maradni, "de tényleg" (idézet: jólfizetettzsűritagtól :) és itt meg is húzhatjuk a színvonalat lefelé.
"de ha bejön 5 % migráns az majd diktálni fog a többségnek és ne tűrjük. Most hogy is van ez? "
Javaslom tanulmányozd Magyarország történelmét, főleg azt a részt, amikor Erdélybe telepítette Mária Terézia a románokat a XVIII. században.
Ma már Kolozsvárom meg is verhetnek, ha meghallják, hogy magyarul beszélsz az utcán, az én városomban is történt ilyesmi, veréssel fenyegettek minket.
Az a gond, hogy csak a jelent látod, nem fogod fel, hogy mi fog így történni a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!