Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit jelent, ha egy ország...

Mit jelent, ha egy ország miniszterelnöke/nemzetvezetője etnikai homogenitásról beszél?

Figyelt kérdés
Ez nem lehet válasz a határsértőkre, mert messze vezet és megint lehet karszalagot és sárga csillagot hordani. Az Orwell féle csahos kutyafarm már összeállt és kiképezték - lásd önkéntes határvadászok - már csak valakikre rá kell uszítani.

2017. márc. 4. 08:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
61%
Ahogyan én látom, a miniszterelnök megint nem vette be a gyógyszereit, és azon a szellemi színvonalon mozog, mint a magyar aljas görény választók jelentős része.
2017. márc. 4. 10:59
 12/26 anonim ***** válasza:
33%
11# Aha, de ti liberálisok nem vagytok nácik akik férfiakat akartok a nemük alapján diszkriminálni (női kvóta) valamint bőrszín alapján előnyben részesíteni feketéket mint ahogy az USA-ban akarják? Előbb szerintem söprögessetek a saját házatok táján ha már ész nélkül náciztok...
2017. márc. 4. 11:00
 13/26 anonim ***** válasza:
47%
Igazad van kerdezo,beengedni mindennkit,elfogadni a kvótát,vèglis Magyarországnak sosem volt mèg problèmaja a letelepult menekultekkel,akik amikor elszapordtak,kimutattak a foguk feherjet. Èn is azert elek ma szarbiaban mert a menekultek azok jok
2017. márc. 4. 11:30
 14/26 anonim ***** válasza:
52%
#13 Miért is akarod a liberálisokra kenni a szélsőséges feminizmus hülyeségeit? Ennyire nem érted a világot vagy szándékosan gyártod a szalmabábokat?
2017. márc. 4. 13:27
 15/26 anonim ***** válasza:
29%
Ha a libsik lenáciznak, az azt jelenti, hogy valamit jól csinálsz.
2017. márc. 4. 14:18
 16/26 A kérdező kommentje:

Hát ez épületes vita. Leépültem tőle.

Ha valaki nem náci az libsi, akkor én is libsi vagyok - bár nem tudom mi az, valaki tudja?

Ha valaki így fél egy kisebbségi migrációtól annak baja van az ítélőképességével. Mert ugye a 2/3-ad az többség és az diktál, de ha bejön 5 % migráns az majd diktálni fog a többségnek és ne tűrjük. Most hogy is van ez?

Mindez a választói szavazatokért megy, hogy a "libsi" meg a húgyagyú is rá szavazzon aztán lehet megint közpénzért 3-szorosan túlárazottan jó nagyokat építeni: autópálya, stadion, üveghíd, kisvasút körbe az országban ... ja és a felét visszaosztani kérem.

És közben félünk a nem fajtiszta etnikumoktól, és félelemből kiírtjuk őket. Bátorság magyarok (határ)-vadásszunk egymásra!

Nekem ez nagyon sötét.

2017. márc. 4. 15:33
 17/26 anonim ***** válasza:
68%

Igen, jól látod. Innen nincs megállás, jön a sárga csillag, karszalag, Dunába lövetés, minden lakást bekameráznak, lesz kötelező két perc gyűlölet, aki másként gondolkodik azt a Szeretet minisztériumban térítik jobb belátásra.

S végül törött orral, csont soványan, egy olcsó kocsmában ülve mindannyian szívből szeretjük majd Orbán Viktort.

2017. márc. 4. 17:05
 18/26 A kérdező kommentje:

Orwell egy zseni volt, látnok - sajnos.

Aki nem hiszi járjon (OLVASSON) utána.

Itt is leírom: Európát csak mi MAGYAROK tudjuk ettől a nagy testvértől megszabadítani, más nem - ha szabadok akarunk maradni, "de tényleg" (idézet: jólfizetettzsűritagtól :) és itt meg is húzhatjuk a színvonalat lefelé.

2017. márc. 4. 17:46
 19/26 anonim ***** válasza:

"de ha bejön 5 % migráns az majd diktálni fog a többségnek és ne tűrjük. Most hogy is van ez? "

Javaslom tanulmányozd Magyarország történelmét, főleg azt a részt, amikor Erdélybe telepítette Mária Terézia a románokat a XVIII. században.

Ma már Kolozsvárom meg is verhetnek, ha meghallják, hogy magyarul beszélsz az utcán, az én városomban is történt ilyesmi, veréssel fenyegettek minket.

Az a gond, hogy csak a jelent látod, nem fogod fel, hogy mi fog így történni a jövőben.

2017. márc. 5. 20:53
 20/26 anonim ***** válasza:
48%
Talán ő maga sem tudja, csak mondani akart valami hangzatosat és ez lett belőle.
2017. márc. 6. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!