Mit jelent, ha egy ország miniszterelnöke/nemzetvezetője etnikai homogenitásról beszél?
Olvasd el rendesen mit mondott.
Ugyanakkor milyen jól jártunk a románok Erdélybe való betelepítésével is, erre lehet összeurópai szinten is számítani ha továbbra is a hiányzó népszaporulatot bevándorlással akarjuk kezelni. Előbb utóbb teljesen átalakul az etnikai összetétel és ne legyenek kétségeid ha a többség megváltozik akkor változások is lesznek az "őslakosok" kárára.
Rasszizmust jelent.
Orbán és kormánya ugyanis rasszista, antiszemita, gyűlölködő és xenofób.
Begyepesedett maszlag az, hogy etnikai homogenitás meg ilyenek.
Egy sokszínű befogadó társadalom a megfelelő ahol a menekültek/bevándorlók, zsidók, cigányok és minden más nemzetiség, etnikum élhet egymás mellett.
Nyugaton ez van, csak Magyarország(mint minden másban) e tekintetben is a 30-as, 40-es évek szintjén van.
Safe space kéne, de azért Orbánt nyírjuk ki, mi ez, ha nem a legsötétebb libsiség? :D
Kinek is mosták ki az agyát, retard?
Én elhiszem Orbánnak hogy nem gondolja komolyan és csak a szavaztokra megy, de akkor is nagyon veszélyes az ilyen retorika, mert ezzel megteszi az első lépést, hogy a közbeszédben helyet kapjon a következő lépés, ami a végén tudjuk hova vezet.
Nem törvényszerű hogy megismétlődjenek az 1930-1940-es évek borzalmai, de ez egy lépcsőfok a hozzá vezető úton.
Miért jelentettétek a kommentem?
Olyan nagy baj, hogy ki mertem mondani, hogy Orbán egy "nemzethy keresztyén szabadságharos" bunkó???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!