Szerintetek megtörténhet, hogy 2018ban a baloldal kiesik a parlamentből?
Nem tudom, de nem lenne jó.
Egy demokratikus rendszer ellenzék nélkül olyan, mint egy autó fék nélkül. Megy, de irányítani már nehézkesebb, és nem ad biztonságérzetet.
Mármint ezt, hogy gondolod a Parlament bal oldala leszakad és kiesik? Mert csak így tudom elképzelni, de akkor ez nem politika kérdés, hanem építészeti.
A válaszom meg az, hogy nem, túlélte a második világháborút is, elég drága is volt, Steindl Imre jó építész volt, szerintem kicsi az esélye, hogy a parlament baloldal kiessen.
4,szerintem egyértelmű volt mindenkinek,hogy mit akar a kérdező,csak a kérdés naivságára/butaságára van aki poénnal válaszolt.
Egyébként nyilván nem történhet meg.Ha mégis megtörténne,akkor azonnal pakolnám a batyumat és húznék Nyugatra,mindegy hova csak el innen,és jönne utánam még pár millió ember,ez biztos.
"Ha mégis megtörténne,akkor azonnal pakolnám a batyumat és húznék Nyugatra,mindegy hova csak el innen,és jönne utánam még pár millió ember,ez biztos."
Mennek azok amúgy is.
A kis pártok lehet hogy nem érik el az 5%-os küszöböt, de a legutóbbi felmérések szerin az MSZP a Jobbikkal vetekszik a második legnagyobb párt címéért 10-15% körül, és a DK is úgy tűnik hogy csont nélkül bejut.
Szóval nem történhet meg, hacsak nem lesz valami nagy fordulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!