Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pár éve még a baloldal is...

Pár éve még a baloldal is akart olimpiát mi ez a nagy változás?

Figyelt kérdés
Most azt hagyjuk hogy a gazdaság állapota ezt most nem engedi meg. Mert úgy ahogy most se tellene rá úgy pár éve se álltunk úgy hogy futotta volna egy olimpiára.
2017. febr. 23. 09:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
43%
Szélkakasok ők is.
2017. febr. 23. 09:42
 2/16 anonim ***** válasza:
69%

1. A szöveg egy ismert propaganda része.

2. 2-3 ember véleménye nem egy irányzat véleménye.

3. Lehet bedőlni minden felszínes és lényegtelen dolognak, ez jó lehetőség a megosztottság növelésére. Ami a fő cél.

2017. febr. 23. 09:44
 3/16 anonim ***** válasza:
73%

Marhára nem volt felhőtlen egyetértés eddig sem a "fidesz-olimpia" kapcsán. Meg lett szavazva, igen. De nem egyhagúlag. Ja és közben azért szépen alakulgatott a vizes EB kontója is, nameg az Olimpia előkészítésének költségei amely már most bőven túl költekezett.

Nem arról kell beszélnio hogy ki mikor akart olimpiát. Most ezen a napon Magyarországon az emberek között vegyes a vélemény az olimpiáról. Az emberek - élve a demokrácia adta lehetőségükkel - népszavazást kezdeményeztek. AMint kiderült hogy a szavazás kimenetele esetleg nem a kormány álláspontját igazolja, ők azonnal visszavonultak. Mint a boltzárnál. Azaz

2017. febr. 23. 09:46
 4/16 anonim ***** válasza:
70%

(folyt.)

...azaz NEM ENGEDTÉK a választópolgároknak hogy elmondják véleményüket. Ez itt a "demokrácia". Ennyi.

2017. febr. 23. 09:47
 5/16 anonim ***** válasza:
77%

Milyen baloldal?

A Momentum mozgalom a baloldal?

A 266151 budapesti polgár a baloldal?

Miről írsz kérdező?

2017. febr. 23. 09:51
 6/16 anonim ***** válasza:
70%

Nem tokmindegy?

A Momentumnak semmi koze a "baloldalhoz".

2017. febr. 23. 10:08
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
Tarlós István is baloldali? Ő sem akarta még pár éve az Olimpiát...
2017. febr. 23. 10:32
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
Öcsém ne a baloldalhoz mérj már könyörgöm...
2017. febr. 23. 10:47
 9/16 A kérdező kommentje:
ma 09:51 Írtam én egy szót is a Momentum mozgalomról? Én a baloldalra gondoltam pártra szavazóra. Baloldali érzelmű közéleti személyekre. A félreértés elkerülése végett jobboldaliként én nem támogattam az olimpiát mert nincs rá pénz.
2017. febr. 23. 11:25
 10/16 anonim ***** válasza:
33%

Azóta a Fidesz kormány megmutatta mit kezd a magyar beruházásokkal. Ellopja belőlük a pénzt. Az emberek nem akarják, hogy a Fidesz ilyen volumenű beruházásra rátegye az enyves kezét.

De ezt már a hírműsorok is agyba főbe nyomják, Vona Gábor kifejezetten kiemelte ezt a minap a felszólalásában. Bírom mikor ilyen kis fideszesek játsszák az értetlent, meg jaj baloldalaznak, mikor kábé a malacok is tudják már az ólban mi a helyzet.

2017. febr. 23. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!