Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pár éve még a baloldal is...

Pár éve még a baloldal is akart olimpiát mi ez a nagy változás?

Figyelt kérdés
Most azt hagyjuk hogy a gazdaság állapota ezt most nem engedi meg. Mert úgy ahogy most se tellene rá úgy pár éve se álltunk úgy hogy futotta volna egy olimpiára.
2017. febr. 23. 09:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Jó lenne az olimpia, csak ne a Fidesz intézze.

Azon kívül az országnak már nem adottak az ideális feltételek, mert a Fidesz kilopta a lelket is innen, süllyedünk már enélkül is. Ki tudja mikor leszünk megint "olimpiás" állapotban. A válság idején is jobban meg tudtuk volna rendezni, mint most :(

2017. febr. 23. 14:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Mit értesz baloldal alatt? Az igaz, hogy a fővárosi közgyűlés nagy többséggel megszavazta, meg az is, hogy voltak köztük olyanok, akik támogatták évekkel ezelőtt az olimpiát. Mint ahogy volt idő, amikor Tarlós még nem. Viszont 2015-ben, amikor a parlamentben szavaztak a pályázat támogatásáról, csak a Fidesz és a Jobbik támogatta, az LMP és a baloldali pártok, ellene szavaztak.
2017. febr. 23. 18:36
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

A baloldal azt se tudja, hogy milyen irányt kéne meghatározniuk vagy, hogy ki legyen a miniszterelnök jelöltjük. Csak ölik egymást a nem létező hatalomért. Ebből kiindulva miért vár tőlük bárki bármiben is pl. az olimpiában egyértelmű elhatározást, ami mellett mindvégig kiállnak?!

Egyébként pedig, mi választópolgárok majd a 2018-as választáson természetesen meg fogjuk "köszönni" nekik, hogy ellehetetlenítették az olimpiát. Majd amikor keresni fogják a szavazataikat, akkor majd elgondolkodhatnak az olimpia megfúrásán, a migránsok simogatásán, stb.

A Momentum pedig egy baloldali mozgalom, amiből hamarosan egy balliberális irányzatú, SZDSZ utódpárt lesz. Akinek van valamilyen értékelhető iskolája, az pontosan tudja. Akinek meg nincs, annak teljesen fölösleges politikával foglalkoznia.

2017. febr. 23. 21:02
 14/16 anonim ***** válasza:

A Momentum nem baloldali és sztem nem is lesz. Meg egyáltalán... hagyjuk már ezt az oldal-dolgot.

Amúgy én nem vagyok baloldali, sem jobb. Nem tartozom semmilyen párthoz és amúgy meg eddigi életemben mindig a Fideszre szavaztam. Aláírtam a népszavazás-kezdeményezést. Lőhetsz rám nyugodtan.

Hidd el hogy nem vagy te sem olyan okos hogy ennyire jól lásd a jövőt.

2017. febr. 23. 21:21
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

Amúgy meg pont a kormány az aki az esélyt sem adta meg arra, hogy az emberek megszavazhassák az olimiát. Miért nem? Az a sértődött ovodás-duma, hogy a balosok elrontották a játékot.... Szerintem pedig számos városban volt már úgy olimpia hogy megosztott volt vele kapcsolatban a lakosság hozzáállása. Orbánék semmibe nem mennek már bele, ahol valódi ellenvéleményekkel találkozhatnak, pláne ha esetleg azok lennének túlsúlyban. Az állami ünnepeken fizetett, illetve odabuszoztatott tömegek tapsolnak a kordonokon belül. A biztonságiak ügyelnek hogy az ellentábor hangja nehogy belehallatszódjon a TV-adásba. Az olimia is csak egy külső, diszes máz lett volna az országunkon, hogy úgy tűnjön, mi micsoda menő ország vagyunk.... Igen, lehetünk. Ha az összes, 90 előtt bármilyen, akár úttörö posztot is betöltött, vagy párttag, ügynök, stb.. személyt eltakarítjuk a politikából és friss, korszerű gondolkodásmódú politikai elitet tudunk felemelni magunknak. Ezek meg feleljenek a tetteikért. Orbánok, Gyurcsányok, Horngyulák, Demszky-k, Rogánok, na meg a jogász gárdájuk szintúgy.

Amíg nem látja a magyar hogy saját magát tartja kelepcében azzal hogy ezeket ülteti a parlamentbe, addig maradunk ebben a trutyiban.

Használjátok az eszeteket.

2017. febr. 23. 21:34
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert a baloldal egy vicc. Úgy ahogy a fidesz is.
2017. febr. 24. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!