Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon az emberek...

Magyarországon az emberek többsége tényleg elégedett azzal, hogy csak a megélhetésért dolgozik?

Figyelt kérdés

Amiből kifizeti a rezsit,eszik,alszik és másnap újra bemehet dolgozni,gyakorlatilag a semmiért...

Se nyaralás,se hobbi,se szórakozás.

2017. márc. 2. 19:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, sokat dolgoztam gyári munkások között és nem mondanám, hogy nélkülöztek (volt kocsi, nyaralás, kajarendelés melóba stb.), nyilván nem is értek el egy nyugati életszínvonalat. Aki ennél többet akar, annak keményen oda kell tennie magát, de semmi sem lehetetlen.
2017. márc. 2. 21:38
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

"Azért kemény, hogy mond az ember egy random számot, és azonnal megy a büdös Pestizés"

Orbán bedobta a labdát, a médiából már a büdös pestiek mennek. Ez jelzi, hogy már nem sokáig veszik be a migránsozást meg a sorosozást az emberek.

2017. márc. 2. 21:40
 13/16 anonim ***** válasza:
49%
Mi értelme ilyen hüleséget kérdezni ráadásul két naponta?
2017. márc. 2. 23:30
 14/16 Estádio de Felchút ***** válasza:
a büdös pöstiek dzsídípíje nélkül az ország többi része kőkorszaki szinten élne, vagy éhen döglene a gááccibee. Csaxólok. Kajak.
2017. márc. 3. 00:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Lesz..om a Pöstiek dzsídípíjét. Én rántott csirkét tunkolok kakaspörkölbe ahányszor csak a kedvem tartja
2017. márc. 3. 02:14
 16/16 A kérdező kommentje:

Gyári melósként autó?

Hát igen,én is ismerek ilyen prolikat,akik szétbarmolják a testüket a gyártósoron,de akkor még nem is értelmes dolgokra költik,hanem elverik a pénzt.

Mondjuk az autófenntartást luxusnak nem nevezném még.

De nyaralni már nem igen tudnak menni sehová az autóval,mert arra nincs pénz.

A hobbi és szórakozás meg tényleg annyiban merül ki náluk,hogy 0-24-ben különböző közösségi oldalakon megosztanak értelmetlen dolgokat..

2017. márc. 3. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!