Magyarországon az emberek többsége tényleg elégedett azzal, hogy csak a megélhetésért dolgozik?
Amiből kifizeti a rezsit,eszik,alszik és másnap újra bemehet dolgozni,gyakorlatilag a semmiért...
Se nyaralás,se hobbi,se szórakozás.
te elégedett vagy, kérdező? vagy te a kivételhez tartozol, akinek jut másra is?
ez a kérdés hasonló szintű, mintha azt kérdeznéd, hogy az emberek többsége örül, ha kirabolják az utcán?
hangulatkeltésre jó, de másra nem.
"150 csatorna, olcsó internet és okostelefon."
Ilyet is csak egy pesti mond! Vidéken még a legtöbb csatornát kínáló kábelszolgáltató is csak maximum 80-90 csatornát ajánl a legdrágább csomagban, pedig nem is faluról beszélek.
Még hogy nincs szórakozás!
Hán el lehet menni a krimóba a haverokkal inni munka után!
Mi lehet ennél csodálatosabb egy prolinak?
Hát nem tudom,szerintem a fiatalok már nem nagyon néznek tv-t,szerintem a tv ideje lassan lejár.
Max neteznek.
Szórakozás meg hát tényleg csak max kocsmázás..
Sokaknak már egy moziba elmenni is drága...
"Ilyet is csak egy pesti mond! Vidéken még a legtöbb csatornát kínáló kábelszolgáltató is csak maximum 80-90 csatornát ajánl"
Azért kemény, hogy mond az ember egy random számot, és azonnal megy a büdös Pestizés... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!