Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mit szólnátok, ha Fekete-Gy...

Ti mit szólnátok, ha Fekete-Győr András lenne a miniszterelnök (Momentum Mozgalom)?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen irányba vinnék az országot? Totális csőd a tapasztalatlansággal? Vagy a nyugati életszínvonal felé?

2017. márc. 1. 20:52
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
59%
Láthatóan és nem titkoltan a politikai pályafutása elején van még. Minden politikus elkezdi egyszer, szóval ezzel kapcsolatban kritikának nincs értelme. A programjuk lassan kezd rajzolódni, bár még sokat fognak rajta dolgozni (és már teszik is). Számomra abszolút alkalmasnak tűnik a poszt betöltésére, idővel. Értelmes, tanult, világlátott és kulturált stílust képvisel. Nem szélsőséges egyik irányba sem, ezáltal képes lehet a mostani, politikailag 2-3 felé szakadt társadalmat összébb hozni, ha az emberek nem előítélettel állnak hozzájuk hanem kritikus, de objektív figyelemmel. Ez utóbbi tulajdonság csaknem kiveszett itthon a korábbi és mostani Fidesz-MSZP csontot rágó magyar szavazókból. Ideje újra megtanulni úgy politizálni hogy nem egymásra ordibálunk mi polgárok, hanem kontrolláljuk a parlamentbe ültetett embereinket. Ha kell, szavazattal, ha kell utcára menéssel.
2017. márc. 2. 11:40
 22/37 anonim ***** válasza:
37%
Kb annyira örülnék, mint a mókus szokott az erdőtűznek... :-)
2017. márc. 2. 13:37
 23/37 anonim ***** válasza:
60%
A sok fikázó kommentelő miatt felesleges itt bármiféle változtatás, meg is érdemli magának mindenki a sorsát...
2017. márc. 3. 17:34
 24/37 anonim ***** válasza:
52%
Nahát, 23, én mindig azt hittem, hogy ti toleránsak vagytok, és tiszteletben tartjátok a tiétektől eltérő véleményt. :-) Áruld már el nekem, miért van az, hogy ezen a téren is folyamatosan csalódnom kell?
2017. márc. 3. 19:06
 25/37 anonim ***** válasza:

"Milyen érdekesen tűnik el innen néhány válasz..."

Semmi érdekes nincs benne, ez a gyakoris "pártatlan" moderálás! :D A magyarelleneseket nem törölgetik ennyire.

2017. márc. 3. 19:33
 26/37 anonim ***** válasza:
24-es, ez nem tolerancia kérdése. Amíg ilyen károgó varnyúk vannak addig semmi sem fog fejlődni...
2017. márc. 4. 15:10
 27/37 anonim ***** válasza:
Egy kicsit mondjuk rendbe tehetné a szakállát, szerintem lehetne rövidebb is, de egyébként a politikai személye nem sokat mutat eddig. VISZONT! Nem is kell. Ha valaki emlékszik Bernie Sandersre rövid időn belül ha olyan politizálást folytat amire szüksége van a nagy tömegeknek akkor minden további nélkül lehet kivételes a népszerűsége. A miniszterelnökség egy másik kérdés. Nem biztos hogy csak a tapasztalaton múlik a dolog. A fiatal erő éppenséggel lehet előny is ha ügyes lesz. Én azért megvárom mit alkot, de szerintem nem lenne rossz ha egy hozzá hasonló ember lenne nagy pozícióban.
2017. márc. 4. 15:48
 28/37 anonim ***** válasza:

[link]

megnyerő a tekintete ilyen kontextusban mondjuk.

2017. márc. 9. 22:59
 29/37 anonim ***** válasza:
54%
Azért a kutyámat még nem merném rábízni... :-)
2017. márc. 9. 23:01
 30/37 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=_viFnbM92Ng

az hogy szimpatikus fickó az kialakul a stílusából, érthető gondolom. Csak keveslem amit mond. Nem elég egyértelmű. De megnyerő itt is

2017. márc. 9. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!