Ti mit szólnátok, ha Fekete-Győr András lenne a miniszterelnök (Momentum Mozgalom)?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen irányba vinnék az országot? Totális csőd a tapasztalatlansággal? Vagy a nyugati életszínvonal felé?2017. márc. 1. 20:52
21/37 anonim válasza:
Láthatóan és nem titkoltan a politikai pályafutása elején van még. Minden politikus elkezdi egyszer, szóval ezzel kapcsolatban kritikának nincs értelme. A programjuk lassan kezd rajzolódni, bár még sokat fognak rajta dolgozni (és már teszik is). Számomra abszolút alkalmasnak tűnik a poszt betöltésére, idővel. Értelmes, tanult, világlátott és kulturált stílust képvisel. Nem szélsőséges egyik irányba sem, ezáltal képes lehet a mostani, politikailag 2-3 felé szakadt társadalmat összébb hozni, ha az emberek nem előítélettel állnak hozzájuk hanem kritikus, de objektív figyelemmel. Ez utóbbi tulajdonság csaknem kiveszett itthon a korábbi és mostani Fidesz-MSZP csontot rágó magyar szavazókból. Ideje újra megtanulni úgy politizálni hogy nem egymásra ordibálunk mi polgárok, hanem kontrolláljuk a parlamentbe ültetett embereinket. Ha kell, szavazattal, ha kell utcára menéssel.
22/37 anonim válasza:
Kb annyira örülnék, mint a mókus szokott az erdőtűznek... :-)
23/37 anonim válasza:
A sok fikázó kommentelő miatt felesleges itt bármiféle változtatás, meg is érdemli magának mindenki a sorsát...
24/37 anonim válasza:
Nahát, 23, én mindig azt hittem, hogy ti toleránsak vagytok, és tiszteletben tartjátok a tiétektől eltérő véleményt. :-) Áruld már el nekem, miért van az, hogy ezen a téren is folyamatosan csalódnom kell?
25/37 anonim válasza:
"Milyen érdekesen tűnik el innen néhány válasz..."
Semmi érdekes nincs benne, ez a gyakoris "pártatlan" moderálás! :D A magyarelleneseket nem törölgetik ennyire.
26/37 anonim válasza:
24-es, ez nem tolerancia kérdése. Amíg ilyen károgó varnyúk vannak addig semmi sem fog fejlődni...
27/37 anonim válasza:
Egy kicsit mondjuk rendbe tehetné a szakállát, szerintem lehetne rövidebb is, de egyébként a politikai személye nem sokat mutat eddig. VISZONT! Nem is kell. Ha valaki emlékszik Bernie Sandersre rövid időn belül ha olyan politizálást folytat amire szüksége van a nagy tömegeknek akkor minden további nélkül lehet kivételes a népszerűsége. A miniszterelnökség egy másik kérdés. Nem biztos hogy csak a tapasztalaton múlik a dolog. A fiatal erő éppenséggel lehet előny is ha ügyes lesz. Én azért megvárom mit alkot, de szerintem nem lenne rossz ha egy hozzá hasonló ember lenne nagy pozícióban.
28/37 anonim válasza:
29/37 anonim válasza:
Azért a kutyámat még nem merném rábízni... :-)
30/37 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=_viFnbM92Ng
az hogy szimpatikus fickó az kialakul a stílusából, érthető gondolom. Csak keveslem amit mond. Nem elég egyértelmű. De megnyerő itt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!