Szerintetek jó lenne, ha Schiffer András lenne Magyarország miniszterelnöke?
Én Schiffert értelmes és jóindulatú embernek tartom, legalábbis eddig ez jött le nálam vele kapcsolatban.
Abban viszont már nem vagyok biztos, hogy elég erős, szigorú és keménykezű lenne ehhez a feladathoz, márpedig olyan tetű, tahó és erőszakos emberek kezeléséhez, akik Magyarországon vannak vezető pozíciókban, kellenek ezek a tulajdonságok, különben gyorsabban széthordanak mindent, mint most Orbán alatt.
Schiffert én az egyik legnormálisabb politikusnak tartom, de szerintem sem lenne jó miniszterelnök, viszont belügyminiszternek megtenném.
Miniszterelnöknek én Ángyán Józsefet javasolnám
Véleményem szerint Orbánnál sokkal jobb lenne.
Értelmesebb is tőle jóval.
Ex-LMP-sként sok mindent tudok, és még többet azok, akik a közelében dolgoztak. Nem tartom jónak, bár tény, hogy a maga módján értelmes, de indulata politikában és a munkakapcsolataiban is, pedig az érzelmek inkább az "ágyba valók", (ahogy erre írta valaki már) a politikában racionalitás kell rövid-, közép- és hosszútávon.
Másfelől azért sem lenne alkalmas, mert az LMP kizárólag rendszerkritikusi szerepre van felkészülve, éppen ezért ez túl nagy falat lenne nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!