Ti mit szólnátok, ha Fekete-Győr András lenne a miniszterelnök (Momentum Mozgalom)?
Azt olvastam, hogy követeléskezelőnél dolgozott, ami annyira nem szimpatikus.
Viszont Viktor is 26 évesen lett országgyűlési képviselő.
Totális csőd lenne! Semmit nem értenek a politikához, egyebekhez. Meg aztán ahogy állnak a vidékiekhez is. :D
Egyébként sem tudna egy ilyen nyikhaj banda a nyugati-életszínvonalhoz közelíteni, mert sz.rból nem lehet várat csinálni....
Ez alapján szimpatikusnak tűnnek, más kérdés, hogy kormányként is hasonlóan gondolkoznának-e.
Lényegében nekem teljesen mindegy ki lenne az új miniszterelnök, a legfontosabb a számomra az, hogy az Alaptörvényt bocsájtsák társadalmi vita elé, legyen beleszólása a társadalomnak is, a választási törvényt pedig szabják demokratikusabbra, teremtsék még az átláthatóság és az elszámoltathatóság feltételeit.
Ezek nélkül minden más hablaty. Ha nincs meg az alap, úgyis összedől az a bizonyos ház.
Bemutatkozott nekem az egységsugarú momentumos! Kapom a privátot a 11-es válaszra.
"dögölj meg"
Látjátok gyerekek, a fideszesek közt nagyon nagy trógerek vannak, meg küldtek már el melegebb éghajlatra, de ezt a színvonalat a fajvédő turbómagyarok hozták régen, mikor vitatkoztam velük, tőlük kaptam ilyen szívhez szóló privátokat, csak egy tanulság, hogy miért NE szimpatizálj a momentummal, ezek rosszabbak mint a netnácik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!