Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a tanácsköztársaság korában...

Ha a tanácsköztársaság korában éltél volna, a vörösök vagy a fehérek oldalára álltál volna, és miért?

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 20:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát nem sikerült a hazugságot megbuktatni a komcsiknak.
2010. máj. 10. 13:49
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

Komcsi fanoknak ajánlom: The Soviet Story c. filmet.

Elég tanulságos lehet nektek.

Én mindenképpen a fehérekhez álltam volna. A társadalom igazi kifosztói a kommunisták voltak (elkobozzák a paraszttól a búzát).

2010. máj. 10. 16:22
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

"Én tuti vörös lettem volna. Bármit megtettem volna, hogy a hazugságokra épült társadalmat megbuktassam."

A kommunizmus is hazugságokra épül, csak aki tudja az igazságot az véletlenül kap egy 7.62-es agyvérzést.

Hazugságok miatt hurcoltak el innen sok százezer magyart a gulágokba.

2010. máj. 10. 16:26
 14/18 A kérdező kommentje:

"A kommunizmus is hazugságokra épül, csak aki tudja az igazságot az véletlenül kap egy 7.62-es agyvérzést.

Hazugságok miatt hurcoltak el innen sok százezer magyart a gulágokba."

Igen, de ha benyaltam volna magam a vezetésbe, akkor luxus életem lehetett volna, a legjobb a szovjet kommunista párt lett volna, ahol szabályos milliárdosként éltek a felső tagok.

2010. máj. 10. 16:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"szabályos milliárdosként éltek a felső tagok."

Na látod ennyit a nagy osztályharcról, és hogy mindenki legyen egyenlő.

Bort isznak és vizet prédikálnak.

A sok polgárt meg jól elverték ha volt egy kis pénze, vagy elrakta a kaját ha nem szolgáltatja be.

2010. máj. 10. 16:43
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, de ha benyaltam volna magam a vezetésbe, akkor luxus életem lehetett volna, a legjobb a szovjet kommunista párt lett volna"

Ha benyaltad volna magad akkor több ezer ember életének tönkretételében segítenél!

Milyen ember vagy te?

2010. máj. 10. 16:44
 17/18 A kérdező kommentje:
A kommunizmus nem arról szól, amit prédikálnak a vezetői, hanem arról, hogy itt azok az embereknek jut a luxus élet akik elég ügyesek és ravaszak hozzá, nempedig azok akik származás alapján megkapnák. Sokkal jobban hasonlít az állatvilág törvényeihez. Sokkal természetközelibb, emberi természetnek megfelelő módszer a tőkésosztály tagjainak kiválasztására.
2010. máj. 10. 16:49
 18/18 anonim ***** válasza:
kérdező, most is benyalhatod magad a zsidók közé.
2010. máj. 10. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!