Az 1919-es tanácsköztársaság, vagy a rákosi-diktatúra volt a rosszabb?
Hogy merülhet fel valakiben ennyire hülye kérdés?
Fogalmam sincs és lesz*rom.
Egyikben sem éltem.
Legközelebb mi jön?
Mária Terézia vagy Nagy Lajos volt nagyobb uralkodó?
Én éltem a Rákosi korszakban,nagyszüleim pedig 1919-ben, Amnit tőlük hallottam,és saját magam tapasztaltamn, akkor a Rákosi-korszak volt a rosszabb,és hosszabb is.
Aki ma diktatúráról beszél,annko fogalma sincs,hogy milyen diktatúrában élni! Nem kívánom újra azokat az időket!
Nem értem miért lenne hülye kérdés...
Mind a kettő a zsidók aljas törekvése volt hogy elpusztítsa a hazánkat. Károlyiéknak ez sikerült is valamennyire, hiszen MEGAKADÁLYOZHATTÁK VOLNA TRIANONT, de nem tettek semmit, sőt, rontottak a helyzeten! (,,Minél kisebb ez az ország, nekem annál nagyobb hatalmam lesz!" - Károlyi M.)
Tormay Cécile - Bujdosó könyv
Marschalkó Lajos - Kik árulták el 1918-ban Magyarországot?
Ezzel nem akarom védeni a Rákosi diktatúrát, de egyértelmű, hogy az őszirózsás patkányforrdalalom volt szörnyűbb.
ma 18:35!
Te miről beszélsz??? A kommunizmus és a vallás egymás inverze... Az egyik kizárja a másikat... És nem kell azzal jönni, hogy Rákosi zsidó volt, mert csak zsidó származású volt... És az aki csak zsidó származású, és nem követi a vallását, az nem is zsidó... Én pl református családba születtem, pedig tagadom az egyházakat... akkor én is református lennék???
Csak második, vagy harmadik lehet a mindössze néhány hónapos nyilasterror mögött.
És, igen, várom a lepontozást, mert tudom, hogy itt GyK.-n tilos rosszat mondani a nyilasokról.
ma 18:23
Egy szóval sem mondtam azt, hogy jöjjön diktatúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!