Nektek mi formálta a gondolkodásotokat?
Politikailag is meg effektíve a világnézeteteket?
Ki vagy mi? Bármi lehet tudom egyhely egy személy egy történet egy esemény vagy ilyesmi, de beszéljetek róla és hogy miért hogyan. Nos?
Sok minden formálta. Tanulmányaim is.
Családi háttér, onnan jött a szociális érzékenységem. A konzervatív gondolkodók, a keresztény vallás is, illetve a XIX-XX. századi magyar személyek. De még a sort tudnám folytatni.
Kezdetben sok dolog formált.
De jelenleg azok már nem hatnak rám.
Most az egyéni szükségleteket látom legfontosabbnak, így számomra a sajátjaim beteljesülése az elsődleges érdekem, míg politikai nézetben ez azt jelenti, hogy az egyének saját szükségleteinek a kompromisszumos-konszenzusos kielégülése a legfontosabb.
Én, mint társas lény csak úgy lehetek boldog, ha a körülöttem lévő társas lények is boldogok.
Azt hiszem politikailag semmi. A világnézetemet gyakorlatilag minden hatás, ami születésem óta ért, és a világnézetem határozza meg a politikai állásfoglalásaimat is.
Ez ilyen nesze semmi fogd meg jól válasz, szóval mondok a teljesség igénye nélkül pár konkrétumot:
- A most újraindult Bayer-féle sajtóklub eredetije még 2001 környékéről, akik látszólag tök jártasan beszéltek világpolitikáról
- Egy haverom, akivel stratégiai játékok játszása közben megtapasztaltam, hogy teljesen más, gyakorlatiasabb elvek mentén játszik
- Gyurcsány egy interjúja, ahol elmondta mennyi kompromisszumot kell kötnie, bármit is szeretne elérni
- A külföldi feleségem, aki révén megtanultam kívülről látni az egész nyugati világot
- Naruto, mert megtanított bízni a jövőben
- A vlogbrothers, akik segítettek nagyobb távlatokban nézni a világot
...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!