Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Momentum miben különbözik...

A Momentum miben különbözik például az Együttől? Fekete-Győr András azt nyilatkozta, hogy politikai példaképe Guy Verhofstadt, legalizálná a melegházasságot, stb. Támogatnátok egy ilyen neoliberális pártot?

Figyelt kérdés

Verhofstadt pedig a legradikálisabb liberális szószóló, célja, hogy teljesen leépítse a nemzetállamokat, Európai Egyesült Államokat hozzon létre, ezen kívül pártolja a drogliberalizációt, melegházasságot.

Azt állítja, veszélytelen a migráció, és az egyetlen, és legsúlyosabb veszély jelenleg Európára a nacionalizmus, és a populista nemzeti radikalizmus.

Fekete-Győr András is melegházasság párti és nem támogatja a kormány migrációs politikáját sem.

2017. febr. 25. 15:49
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
63%

"Ha a közönség nagy része nem érzi az iróniát, akkor tök mindegy, vért is izzadhatsz, azt magyarázva, hogy márpedig irónia...de nem lesz az. "

Attól tartok hogy a közönség kisebbik részéhez tartozol most. Pontosabban örülök, mert az jó hír hogy az emberek nagy része azért még képes felismerni az iróniát.

2017. febr. 25. 23:05
 32/40 anonim ***** válasza:
13%

Na akkor viszont az utolsó három válaszadótól szeretném megkérdezni: a fideszes polgármester, aki sajnálta, hogy Sándor Mária öngyilkossága nem "sikerült", az vajon irónia volt-e? :)

Mert szerintem az volt, maximum ti nem értitek :) Vagy esetleg úgy gondoljátok, titeket illet meg az a monopólium, hogy eldöntsétek mi ironikus és mi nem? :) Tényleg kíváncsi vagyok erre :)

Mi számít iróniának és mi nem? A BuzzFeed fehéreket szapuló videói talán irónia lenne, csak a sok suttyó fehér nem érti az iróniát? :) Ugyanígy most a sok vidéki suttyó nem érti a pesti entellektüell humort? :)

Rémesen szörnyű a képmutatásotok, hát még, hogy tényleg nyíltan valljátok is, hogy mennyi embert hülyének néztek. Köszönöm, ezzel most sokat elárultatok magatokról :) Ezzel éritek el, hogy az emberek számára totál ellenszenvesek legyetek. Csak így tovább :)

2017. febr. 25. 23:15
 33/40 anonim ***** válasza:
67%

# 32/32 Időpont ma 23:15

"Na akkor viszont az utolsó három válaszadótól szeretném megkérdezni: a fideszes polgármester, aki sajnálta, hogy Sándor Mária öngyilkossága nem "sikerült", az vajon irónia volt-e? :) Mert szerintem az volt, maximum ti nem értitek :)"

Érdekes, erről ő sem mondta azt, hogy az lenne. Mellesleg az irónia semmilyen jelét nem tartalmazza (eltúlzott, vagy épp precízen pontos jelzők, hangnem, stb., nem fogok rögtönzött magyarórát tartani, láthatóan nem használ). Tehát bebizonyítottad, hogy nem csak nem érted, nem is tudod mi az az irónia, és hogy kéne észrevenni. Köszi.

"Vagy esetleg úgy gondoljátok, titeket illet meg az a monopólium, hogy eldöntsétek mi ironikus és mi nem? :) Tényleg kíváncsi vagyok erre :)"

Nem gondolunk ilyet. Neked viszont bizonyítottan nem megy.

"Mi számít iróniának és mi nem? A BuzzFeed fehéreket szapuló videói talán irónia lenne, csak a sok suttyó fehér nem érti az iróniát? :) Ugyanígy most a sok vidéki suttyó nem érti a pesti entellektüell humort? :)"

Bocs, nem olvasok buzzfeedet. De téged ismerve, akár még ez a helyzet is fennállhat. Bár valószínűsítem, hogy sem iróniáról sem fehérszapulásról szó sincs, csak a te elmédben.

"Rémesen szörnyű a képmutatásotok, hát még, hogy tényleg nyíltan valljátok is, hogy mennyi embert hülyének néztek. Köszönöm, ezzel most sokat elárultatok magatokról :) Ezzel éritek el, hogy az emberek számára totál ellenszenvesek legyetek. Csak így tovább :)"

Aki úgy ír, beszél, olvas, ért és gondolkozik mint egy hülye, az hülye. Te hülye vagy. Az egyik molinós nem, ő - saját bevallása szerint - leülne az íróval megbeszélni. Ő már egy értelmesebb ember, mint te valaha leszel.

Mellesleg milyen érdekes, vitya mondandójára nem is reagálsz. Tudom, neked az is irónia. Kár, hogy 7 éve bizonyítja, hogy nem ironizált. :-D

2017. febr. 25. 23:22
 34/40 anonim ***** válasza:
23%

"Mellesleg az irónia semmilyen jelét nem tartalmazza (eltúlzott, vagy épp precízen pontos jelzők, hangnem, stb., nem fogok rögtönzött magyarórát tartani, láthatóan nem használ)"

De Mécs írása hemzseg ezen vonásoktól... :) Nem nagyon megy ez már, szorul a hurok.

"Tehát bebizonyítottad, hogy nem csak nem érted, nem is tudod mi az az irónia, és hogy kéne észrevenni. Köszi."

Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom. Az irónia eszköze lehet a szokásostól eltérő kontextus, kiejtés vagy más akár nem verbális gesztus is. - már csak egy kérdésem van. Neked az iróniáról pont Mécs jut eszedbe...? :) Mert nekem nagyon nem. Ahhoz képest, mennyire irodalmárnak tartod magad, inkább csak kétségbeesett racionalizációnak tűnik a kommented.

"Nem gondolunk ilyet. Neked viszont bizonyítottan nem megy."

Ez tőled talán még nem is akkora baj :)

"Bocs, nem olvasok buzzfeedet. De téged ismerve, akár még ez a helyzet is fennállhat. Bár valószínűsítem, hogy sem iróniáról sem fehérszapulásról szó sincs, csak a te elmédben."

Hát ez az, hogy iróniáról egyik esetben sincs szó, mégis azt mondja mindenki, hogy irónia, csak azért, hogy ne kelljen felelősséget vállalni a mondottakért :) Ha pedig nem ismered a buzzfeed-sztorit, miért erőlteted a hozzászólást? (igen tudom, te szerinted meg én nem ismerem az iróniát, blablabla, több kreativitást :) )

"Aki úgy ír, beszél, olvas, ért és gondolkozik mint egy hülye, az hülye. Te hülye vagy."

Hát ez aztán érv a javából :) A vitakultúra csúcsa vagy, te arrogáns apróbarom :) (gondoltam kölcsönkenyér visszajár) Ha nem tudsz érvelni, hülyézd le az ellenfelet, és kezdj el személyeskedni... így kell ezt :D

"Az egyik molinós nem, ő - saját bevallása szerint - leülne az íróval megbeszélni. Ő már egy értelmesebb ember, mint te valaha leszel."

Mi már mindketten a molinóssal értelmesebbek vagyunk, mint te, az a nagy baj itt.

"Mellesleg milyen érdekes, vitya mondandójára nem is reagálsz."

Nem hát. Momentumról volt szó, momentumhoz szólok hozzá. Ha terelni akarsz, akkor majd másik kérdés alatt megvitatjuk, de először azt beszéljük meg, ami a kérdés témaköre, köszöntem.

2017. febr. 25. 23:35
 35/40 anonim ***** válasza:
23%
Az irodalomóra átalvásáról pedig bölcsebben tetted volna, ha nem írtad volna le, nem tudom ugyanis ismered-e a reader response criticism iskolát. Valószínűleg nem, de tudodmit? Én sem fogok rögtönzött irodalomórát tartani, ha ismered, király, ha nem, irány gúgli ;) Következő válaszod után ki fogom kérdezni, hajrá kedves arrogáns idiótám :)
2017. febr. 25. 23:36
 36/40 anonim ***** válasza:

# 34/35 Időpont ma 23:35

"De Mécs írása hemzseg ezen vonásoktól... :) Nem nagyon megy ez már, szorul a hurok."

Képzeld, hemzseg. Nem én tehetek róla, hogy nem látod. Gondolom el se olvastad végig.

"Neked az iróniáról pont Mécs jut eszedbe...? :) Mert nekem nagyon nem. Ahhoz képest, mennyire irodalmárnak tartod magad, inkább csak kétségbeesett racionalizációnak tűnik a kommented."

Nem mondtam, hogy az iróniáról Mécs jut eszembe. Mécs írásáról viszont egyértelműen az irónia. Ez már csak egy ilyen furcas világ. Nem oda-vissza működik ez, bármennyire azt hazudod.

"Ez tőled talán még nem is akkora baj :)"

Talán. Vagy mégis. :-)

"Hát ez az, hogy iróniáról egyik esetben sincs szó, mégis azt mondja mindenki, hogy irónia, csak azért, hogy ne kelljen felelősséget vállalni a mondottakért :) Ha pedig nem ismered a buzzfeed-sztorit, miért erőlteted a hozzászólást? (igen tudom, te szerinted meg én nem ismerem az iróniát, blablabla, több kreativitást :) )"

Áh, az a te gagyi stílusod lenne. Azért szóltam hozzá, hogy semmi lényeges ki ne maradjon, illetőleg kitűnő jellemrajzot adtam. Reakciódból ítélve telibetrafáltam, hogy nem irónia, de mégis retardált vagy.

"Hát ez aztán érv a javából :) A vitakultúra csúcsa vagy, te arrogáns apróbarom :) (gondoltam kölcsönkenyér visszajár) Ha nem tudsz érvelni, hülyézd le az ellenfelet, és kezdj el személyeskedni... így kell ezt :D "

Érveltem. Mellesleg te kezdted széparcú barátom ;-)

"Mi már mindketten a molinóssal értelmesebbek vagyunk, mint te, az a nagy baj itt."

Hát ha ez igaz lenne, az nem lenne baj. A baj az, hogy te csak lehúzod a molinós srácot a fideszdroid szintedre. Annál meg értelmesebbet alkotok a WC-n ülve.

"Nem hát. Momentumról volt szó, momentumhoz szólok hozzá. Ha terelni akarsz, akkor majd másik kérdés alatt megvitatjuk, de először azt beszéljük meg, ami a kérdés témaköre, köszöntem."

Értem, ami neked kényelmetlen azt mellőzöd. :-) Mellesleg a kérdés alapfeltevése egyértelmű hazugság, és köze sincs az íráshoz amiről már szó van. Szóval akkor megköszönném, ha feltennél egy másik kérdést, hiszen ennek nem ez a témaköre :-)

# 35/35 Időpont ma 23:36

Hát, ne haragudj, de aki A kis herceget is csak szótagolva tudja elolvasni, az nekem ne magyarázzon irodalomról. Márpedig a te szinted láthatóan ez ;-)

2017. febr. 25. 23:51
 37/40 anonim ***** válasza:
76%
Mindig abból van a gond, amikor az ostobaság magabiztossággal párosul.
2017. febr. 25. 23:59
 38/40 anonim ***** válasza:
68%

Pottyondy Edina a momentum egyik vezetőségi tagja. idézet tőle. "Pottyondy Edina újságírói kérdésre elmondta, az idézett írás éppen annak a kifigurázása, ha valaki nem képes megérteni a vidékieket, "sajnáljuk, ha bárkit is ezzel, szándékunk ellenére megbántottunk" - tette hozzá"

Akkor ezzel okafogyottá is vállt a momentum csesztetése tisztelt fideszes elvtársak.

2017. febr. 26. 05:56
 39/40 anonim ***** válasza:

# 38/38 Időpont ma 05:56

Na, mert az igazi birka majd ennek hatására leül és elgondolkodik, hogy "áh, mégse gyűlölködök". :-D

2017. febr. 26. 10:28
 40/40 anonim ***** válasza:

"Képzeld, hemzseg. Nem én tehetek róla, hogy nem látod. Gondolom el se olvastad végig."

Elolvastam végig :) Na, akkor sorold szépen, mégis mi az, amit Te, a feneművelt okos emberke mégis ironikus elemnek vél a szövegben... :)

"Nem mondtam, hogy az iróniáról Mécs jut eszembe. Mécs írásáról viszont egyértelműen az irónia. Ez már csak egy ilyen furcas világ. Nem oda-vissza működik ez, bármennyire azt hazudod."

Ha Mécs János irónikus "író" akkor én meg Brad Pitt vagyok. Esetleg a fekete kiscicáról nem akarod megmagyarázni, hogy nagy fehér elefánt...? :D

"Talán. Vagy mégis. :-) "

Hát nem hiszem :)

"Áh, az a te gagyi stílusod lenne. Azért szóltam hozzá, hogy semmi lényeges ki ne maradjon, illetőleg kitűnő jellemrajzot adtam. Reakciódból ítélve telibetrafáltam, hogy nem irónia, de mégis retardált vagy."

Ehhez képest most mégis te személyeskedsz, mint valami sértődött kisgyerek. Melyikünk lenne hát a retardált...? :)

"Érveltem."

Tényleg? Nálad ez az érvelés? Na ezért tart ott az ország, ahol...

"Mellesleg te kezdted széparcú barátom ;-) "

A hülye szót kettőnk közül te használtad először, szóval nagyszerű, alig 4 kommenten belül már a pofátlan hfüllentésig is eljutsz ;) Szép teljesítmény :)

"Hát ha ez igaz lenne, az nem lenne baj. A baj az, hogy te csak lehúzod a molinós srácot a fideszdroid szintedre."

Tényleg? :O A fideszre szavaztam volna? :O Nahát, tisztára örülök, hogy van valaki a nagyvilágban, aki jobban tudja, melyik pártra szavaztam, mint én :D Lenyűgöző a teljesítményed. (najó, nem).

"Annál meg értelmesebbet alkotok a WC-n ülve."

Na, tudod használni a WC-t? :D Ilyen értelmi szint mellett már ez is teljesítmény, még egy pár év és talán felfejlődsz mi hozzánk :) Egy a lényeg, ne add fel! :)

"Mellesleg a kérdés alapfeltevése egyértelmű hazugság, és köze sincs az íráshoz amiről már szó van."

Hazugság? Tényleg? Na és ezt miből gondolod...? :)

2017. febr. 26. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!