Ha miniszterelnök lennél, teret engednél a politikusbűnözésnek, vagy célod lenne felszámolni azt?
Figyelt kérdés
Pl. te vagy a miniszterelnöke az országnak. Egy olyan kormány élén állsz, akik hallgatnak rád. Viszonylag sikeresen irányítgatod az országodat. De vajon lopnál-e, ha lenne rá lehetőséged? Vajon TE megtennéd-e azokat a bűncselekményeket, amik miatt szidod a politikusokat?2017. febr. 20. 17:59
11/14 anonim válasza:
Ez szerintem, csak akkor derül ki, amikor az ember belecsöppen a sűrűjébe.
12/14 anonim válasza:
Attól függ mire gondolsz. Én a szélsőségesek terjeszkedését, is egyfajta bűnözésnek tartom, mert úgy gondolom olyanok amik nem megengedhetők demokratikus viszonyok között, se szélső jobb se szélső bal. Radikális baloldal, és jobboldal esetleg. De ezekbe sem fér be a Thürmer féle mozgás és a másik végen a zsidózás, meg ilyenek. Szóval nem lennék olyan népszerű mindenki körében, mert én ezeket felszámolnám, ahogy tudom. Ilyen nemzeti gárda, meg Budaházy féle mozgalmakat, meg mint mondtam az ilyen Thürmer féle, vagy neostalinistákat. (ha lenne). Vess meg érte.
13/14 A kérdező kommentje:
Nem, ezeket én is betiltanám. Egy normális társadalomban nincs helye szélsőséges nézeteknek. nem csak Európában, hanem sehol a világban (az más, hogy ettől függetlenül vannak).
2017. febr. 25. 21:48
14/14 anonim válasza:
jó hát én ugyan nem betiltanám, de minél jobban megnehezíteném a működésüket, és ha azt mondom hogy a törvény erejével, akkor gondolok arra hogy az azért jogos lenne ha a zsidózásért mondjuk tömeges becsület, vagy személysértésért felelnének, így ilyen erkölcsi normával, szélsőséges megnyilvánulásokért, mittudomén, amikor azt ugatják hogy "kitartás" ilyesmi.
Erre értem hogy módszeresen "szétverni" ezeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!