Mit gondoltok a kormány "nemzethy konzultációjáról", lesz-e valami eredménye?
2017. febr. 20. 16:36
21/24 anonim válasza:
Tényleg? Az ezért az oszlopért feláldozott 41% akik mára lekerültek a létminimum alá és így élik a mindennapjaikat vajon így örül ennek, mint te? Nem hiszem. A szememben ők is emberek, magyarok, érdekel a sorsuk és megvetem az olyat mint te, akik ezért cserébe örülnek a GDP%-os eredménynek aminek valahogy ki kell jönni. Ennek a növekedéséhez befolyó plusz pénz nem a termelés, nem a gazdaság eredménye hanem a népnyúzásé.
22/24 anonim válasza:
Ahha nagyon frankó a GDP-s növekedés, csak inkább én sem kérem amíg az ellopott manyup vagyonból, meg a samponadóból meg a tököm tudja mennyi fityesz sarcból áll össze az eredmény, kösssz én is inkább keresk 100K-t akkor a 150 helyett oszt tudom, hogy senkitől nem loptam senkit meg nem nyomorítottam az 50+ ért. Fel kéne ezt is érni kolompár bácsi.
23/24 anonim válasza:
Pontosan. Maradjunk nyugodtan annyiban, hogy az adósságunk gyönyörűen nőtt és nőtt, az nem igazán vigasztalja a magyarokat(normálisakat), hogy közben a Fidesz elárasztotta őket soha nem látott mértékű és számú adókkal, nyugdíjt lopott, áfát emelt, kötvényeken árulta a hazánkat idegeneknek.
24/24 Muráti Emőke válasza:
Nézd meg a nevét.
Egy akolból vannak az országromboló nyúzó cimborájával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!