Mit gondoltok a kormány "nemzethy konzultációjáról", lesz-e valami eredménye?
"Felőlem annyi hitelt vesznek fel, amennyit csak akarnak, ha közben csökken az adósságunk. :-)"
És ha közben nem csökken, hanem nő? Ja a plakátokon nem ezt írják neked?
Az államadósság alakulása a GDP-hez viszonyítva:
Na nézd máá?
ma 18:19
Az szép xD
"Van még bőven tennivaló, és vannak visszatetsző dolgok, de a többiek ennyit sem tudtak."
Erre már volt bőven, közel 8 éve a Fidesznek, de semmit nem csinált!
Az is abszolut marhaság, hogy 2019-re 65%-kal emelkedik az ápolók bére :D
Na, arra kíváncsi vagyok xD
Szóról szóra idézel engem, mégsem érted, amit írok.
Ha csökken az adósság, akkor nem adósít el minket az Orbán kormány.
.
Hol nő az adósság? Ezek szerint nem nézted meg az oldalt, amire hivatkozol. :-)
Abban pont az látható, amit írtam: az elmúlt években az adósság minden évben csökkent. (Én más forrást néztem, ezért van egy kis eltérés. "Nálam" 2011-ben volt a csúcs, a Wikipédia szerint 2010-ben.)
"Hol nő az adósság? Ezek szerint nem nézted meg az oldalt, amire hivatkozol. :-)"
Pont ott nő az EUR oszlopban. Nehogy a GDP % oszlopnak örüljünk már, mert az a már említett nyugdíjlopásnak, a 100 új adónak, a hirtelen kibocsájtott letelepedési kötvényeknek és egyéb ilyen cifra nyalánkságoknak köszönhetően kevesebbet mutat. Gondolkodni szabad, még egy fideszesnek is, hajrá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!