Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki hiszi el a kormánynak,...

Ki hiszi el a kormánynak, hogy 25 éve nem volt ilyen alacsony a munkanélküliség, mint most?

Figyelt kérdés
Továbbá azt állította az egyik államtitkár, hogy bővült a gazdaság, csökkentek az adóterhek, bővült a CSAK (Családi Adókedvezmény) és hogy milliárdok maradtak a családok zsebében?

2017. febr. 18. 16:03
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
91%

"mert a magyaroknak büdös a 120-150 ezres fizetés. Betanított, szalag menti munkáról van szó. "

Nem csak a magyaroknak,hanem mindenkinek,aki inkább Németországban végzi ugyanazt 2-3szorosáért:)

2017. febr. 18. 17:50
 22/37 A kérdező kommentje:

"Nem csak a magyaroknak,hanem mindenkinek,aki inkább Németországban végzi ugyanazt 2-3szorosáért:)"

Vagy ha nem az 5szöröséért! :)

De ez változó.

2017. febr. 18. 17:58
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Megértem őket,én sem végezném itthon 80-90 ezerért ezeket a bugyuta betanított munkákat.

De úgy általában semennyiért.

Ez nem munka,hanem robotoknak való "elfoglaltság".

2017. febr. 18. 18:00
 24/37 anonim ***** válasza:

"Ha azt mondanám, hogy mondjuk "mérnöki" végzettségem van, akkor meg azért mondjátok, hogy "Pont ezért osztod az észt, mert olyan suliba jársz, ahol agyasok járnak!""

Nem, akkor azt mondanám, hogy hazudsz! Ugyanis minden mérnöki szakon tanulnak alapvető statisztikai ismereteket, és mint ilyen ember, eszébe nem jutna ilyen sületlenségeket összehordani mint te. Az egész állításod alapja az, hogy te mást látsz, EZÉRT a KSH hazudik.

2017. febr. 18. 18:10
 25/37 A kérdező kommentje:

De statisztika és statisztika között óriási a különbség, ugye tudtad? :D

Nem mindegy, hogy VALÓS a statisztika, vagy MANIPULÁLT!

2017. febr. 18. 18:40
 26/37 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű a képlet.

Fidesz állítása - közmunkások - külföldre távozottak = valós munkaviszonyok

2017. febr. 18. 18:44
 27/37 A kérdező kommentje:

Most hazudja a kormány, hogy 12%-ról 5% alá csökkent a munkanélküliségi ráta xDDDDDDDDDDD

besz***ok a röhögéstől xDDDDDDDD

2017. febr. 18. 19:02
 28/37 anonim ***** válasza:
31%
Ha jobban hiszel a saját szemeidnek, mint a KSH-nak, a te dolgod, de akkor ne csodálkozz, ha az iskolai végzettséged kezdik firtatni.
2017. febr. 18. 19:30
 29/37 A kérdező kommentje:

"Ha jobban hiszel a saját szemeidnek, mint a KSH-nak, a te dolgod, de akkor ne csodálkozz, ha az iskolai végzettséged kezdik firtatni."

Hogy jön ide a KSH a végzettséghez? :D

Én nem azt mondtam, hogy nekem "mérnöki végzettségem van", ezt csak példának hoztam fel :D

De látom, nem tudsz szöveget értelmezni xD

2017. febr. 18. 19:32
 30/37 anonim ***** válasza:

"Ha jobban hiszel a saját szemeidnek, mint a KSH-nak..."

A KSH számítások módszertana alapvető változásokon kellett átessen a Fidesz kormányra kerülése óta. Ezt csak az nem tudja akinek az iskolai végzettsége az Fidesz propaganda plakát és tv reklám hadjárat. Mint neked :DDD

2017. febr. 18. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!