Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Kossuth Rádió Krónika...

A Kossuth Rádió Krónika műsora mennyire alkalmas elsődleges hírforrásnak?

Figyelt kérdés
Ha teszem azt valaki meghallgatja reggel, este, de TV híradót nem nagyon néz, újságot, hírportált alkalmanként olvas.
2017. febr. 13. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Fideszes híreket hallhatsz benne leginkább.
2017. febr. 13. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Ha valaki a nap 24 órájában Fideszes marhaságokat hallgat/néz, az meg is érdemli, ha agymosottá válik!
2017. febr. 13. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Ha az érdekel, hogy a Fidesz és Gorbán öszentsége mit akar lenyomni éppen a torkunkon, akkor tökéletes választás.
2017. febr. 13. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Független hírforrást nem nagyon találsz. Az állami rádió erősen fideszes, ugyanúgy, ahogy az állami tévé, a TV2 és újabban az ATV is, míg az RTL klub erősen balos. Én azt ajánlom, hogy tájékozódj egy fideszes, egy balos és egy jobbikos hírforrásból, a három együtt már talán elég ahhoz, hogy objektív képet alkoss.
2017. febr. 13. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:
8%

Ez nem a Kossuth rádió hírei, hanem a magyar távirati irodáé (az MTI híreivel jelentkezik... bemondják mindig), M1 híradóban is ugyanezek vannak nagyjából...

Sokszor tények, de alapvetően a kormány álláspontját közvetítik, így hát én azt javaslom mindenképp érdemes máshonnan is tájékozódni, de ne tv-rádióból, mert az nagyon körülményes. Érdemes neten követni több hírportált, (ha használsz, akkor facebookon) hogy minden szempontot figyelembe véve tudj ítélkezni. Jelenleg csak így mehet. Nincs olyan média, amelyik ne lenne legalább kicsit elfogult valamilyen irányba.

2017. febr. 13. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Annyira, mint általában a közmédia. Én nem tudom őket komolyan venni. Igaz, egyre kevesebb a komolyan vehető média, a hírműsoraikról már nem is beszélve.
2017. febr. 14. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!