Western Digital Green alkalmas elsődleges winchesternek?
Figyelt kérdés
Rengeteg helyen azt olvasom, hogy nem jó rátelepíteni az op rendszert, mert lassú. Nekem viszont régebbi gépbe kellene, ezért a lassúság nem jelent gondot. A sebességétől eltekintve alkalmas elsődleges meghajtónak?2015. aug. 28. 17:49
1/5 anonim válasza:
Nem olyan gyors de elfogadható elsődleges hdd-nek.
2/5 -Martin- válasza:
Hát, ha a sebességtől eltekintünk, alkalmas....
3/5 BlodDrunk válasza:
Szia!
Vegyél Blue szériából,nem drágább és gyorsabb.
PL WD 1Tb EZEX ez jó lenne win alá is. 14k körül van
4/5 A kérdező kommentje:
Egy külföldi fórumon olvastam, hogy mivel a green-ek adattárolásra vannak kitalálva, a folyamatos üzem, amit az op rendszer futtatása kíván, könnyen tönkre vágja őket. (Ugye a Windows állandóan újra írja a lemezt, ellenben, ha filmet, zenét, képeket vagy bármit tárolok rajta, akkor az egyszer fel van másolva és ott marad elég sokáig.) Ezzel kapcsolatban mik a tapasztalataitok?
2015. aug. 29. 10:45
5/5 -Martin- válasza:
Ja, ebbe van valami.
Pl.: Volt egy ismerősöm, annak a Red-es HDD-jét tönkre vágta a Windows 3 nap alatt.
Személy szerint, én is egy 14k-s 1TB Ezex-re szavazok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!