Miféle összefüggés van a melle és aközött, hogy nem szereti a feminizmust? :O :D
2010. máj. 8. 13:40
12/20 anonim válasza:
És aközött h anti-feminista és náci a csaj?:S Mert am a háttérben meg egy nagy horogkereszt lóg.
2010. máj. 8. 13:55
13/20 anonim válasza:
Szerintem pont olyan mint én, mármint a viselője. Akinek tele van a hócipője azzal, hogy pont az olyan pasik jártatják a szájukat, hogy ti nők akarták az egyenjogúságot, akik otthon leülnek a megterített asztalhoz, utána sörrel, újsággal a fotelba, tévé elé. Ebből áll az otthoni tevékenységük. De egy nő nem azért dolgozik, mert nem tudná otthon mivel eltölteni az időt, hanem mert muszály. És ha már egyenjogúság van, akkor az otthoni tennivalókban is legyen az. Ha én, mint nő végezgetem ugyanazt a munkát, amit a férfiak, akkor a férfi otthon is végezhetne női munkát. Mivel ez zömmel nem így van, hát hagyjuk ezt a feminista dumát, én nem harcoltam, hogy dolgozhassak (+ a háztartás, gyereknevelés), de ne is vesse a szememre senki, hogy dolgozhatok.
2010. máj. 8. 14:08
14/20 anonim válasza:
*végezhetem
2010. máj. 8. 14:10
15/20 anonim válasza:
Itt én abból indulok ki hogy a háttérbe egy bazinagy horogkereszt lóg. Mivel a neonácik,skinheadek és szerintem még a hungaristák is megvannak arról győződve hogy nincs női egyenjogúság,így az ilyen stílust képviselő lányok szerint sincs,és nem is törekednek arra hogy legyen vagy hogy uralkodjanak. Talán még tetszik is nekik vagy helyeslik.És innen jön a póló ötlet.
Egyébként nem volt hungarista barátom. Aranyos,vicces fiú volt,de ő is gyakran hangoztatta hogy nincs női egyenjogúság,és hogy a nők az alárendeltek stb....
2010. máj. 8. 15:59
16/20 anonim válasza:
Az egész feminizmust a zs.dók találták ki, hogy szétrombolják a család intézményét.
A nőket (a hülyébbjét) fellázították a férfiak ellen, jött a kapitalizmus, most már a nőnek is dolgoznia KELL a megélhetésért. El van b.szva az egész világ.
2010. máj. 8. 18:01
17/20 anonim válasza:
Azért kicsit keveritek a dolgokat. Szerintem nem feminista az, akinek nincs gyereke, ennek baromi sok oka lehet, hogy valaki nem akar gyereket és emellett lehet egy tanult ember, aki karrierista, de ettől még nem lesz feminista.
Az a feminista, aki azért nem akar családot, mert a nők így meg úgy.
2010. máj. 8. 20:17
18/20 anonim válasza:
és ez nem egyenlő a feministával? mi az hogy karrierista? egy normális ember NEM "karrierista". akár férfi, akár nő
2010. máj. 8. 20:55
19/20 anonim válasza:
Karrieristát arra értettem, hogy először tanult, szerzett egy szakmát vagy egy két diplomát és dolgozik, utána vállal gyermeket, vagy nem vállal. Ha valaki azért nem vállal gyereket, mert ő elnyomottnak érezné magát, ha nem dolgozna, mert ez nem korrekt, az a feminista, de tényleg ezer oka lehet annak, ha valaki nem akarja, nem kell így látni hozzá a világot. Szóval nem feltétlenül feminista az, akinek nincs gyermeke, de munkája és szakképesítése van. Az a feminista, akinek azért nincs, hogy ez munkája és szakképesítése legyen.
2010. máj. 8. 20:58
20/20 anonim válasza:
Jajj látom kicsit idiótán fogalmaztam meg, na mindegy, remélem azért érted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!