Miért ódzkodnak a pártok (a jobbikon kívül) hogy a gyalázatos Trianoni "béke" aláírásának napját nemzeti gyásznappá tegyék?
a holokauszt törvény olyan simán megszavazták
akkor ezzel együtt ezt is meg kellet volna nem?
hát de...
akkor?
Nem az ellen kell szavazni akit utálsz, hanem amellett akire felnézel.
15/f
sajna olyan párt nem volt.. a fidsze és az mszp sem szimpi.. de náluk csak rosszabb volt..
ha nem nekem szólt bocsi
ja most meg jön "nekem semmi se jó"
jaj nincs olyan párt akire szavazhatnék :S
aztán ha valaki csinálni akar valamit azt meg le kell szólni
ezért nézem le olyanokat mint te
ilyen mentalitással csodálom hogy életben vagy
Szóval Mikor Trianon-t aláírták már volt egy nemzetközi egyezmény arról, hogy nem csatolgatunk el területeket az ott élők népszavazással kinyilvánított akarata nélkül.
Igen, azóta betelepültek...
Nem biztos, hogy már egy népszavazás visszahozná azokat a területeket.
Viszont. A Holokauszt sem arról szól, hogy felélesszék azokat akik már meghaltak, hanem arról, hogy lehessen naaaaagy pénzeket zsebrerakni a mesterségesen életben tartott bűntudat miatt.
Szóval akár egy hatalmas kártérítés is jól jönne most amikor az ország zömének nincs munkája és alkoholizmusba meg öngyilkosságba menekül megannyi ember.
Mert az is a felébredő nemzettudat egyik csírája lenne.
És ugye, ha "felébredne" a nép, az a pártoknak (-Jobbik) nagyon rosszul jönne...
hát nemtudom.. én szimplán nem értettem egyet.. Te vagy az aki már az egy ideje sértegetni próbál.. sztem ez meg téged minősít.. :)
miért kell azon csodálkozni h életben vagyok? :)
És hogy miért mesterséges a meglévő holokauszt "bűntudat"?
Mivel én egyetlen izraelitához sem bántottam... Ti igen?
Más bűnéért meg miért lennék felelős???
Kedves Kérdező!
A mostani gazdasági helyzetben szerinted tényleg ez a legsürgetőbb dolog? A Trianoni békeszerzödés napját nemzeti gyásznappá tenni? hülyeség... aki annyira fanatikus és "hazafiasan ősmagyar szkita hun" az ugyis megemlékezik rá, a többiekre minek eröltessük? nem unjátok még a trianon témát? mohács után mér nem sirtok? miért nem sirtok arad miatt, temesvári csata miatt, muhi csata miatt, miérnem sirtok segesvári csata miatt? jaaaah hogy az nem divat? igy már értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!