Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberalizmus a legfelelőtlen...

A liberalizmus a legfelelőtlenebb ideológia?

Figyelt kérdés

A hívei/támogatói/vallói úgy gondolják, hogy ami közvetlenül nem árt senkinek, nem hal bele, azt engedni kell.

Erre jó példa a muszlim bevándorlás.Mondjuk az sokaknak ártott már, de, most nem ez a kérdés.

Azért mondom, hogy felelőtlen ideológia, mert ezek az emberek képtelenek hosszabb távlatokban gondolkodni.Nem gondolnak sohasem a hosszútávú következményekre, lásd muszlim bevándorlás.

Nem foglalkoznak vele, hogy ezeknek a dolgokban milyen hatása lesz 20,30,50 év múlva, a még meg nem született generációkra.

2017. febr. 10. 17:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%

Előbb olvass utána mi is az a liberalizmus, milyen, ma már természetesnek vet jogokat köszönhetsz te is a liberalizmusnak, milyen az élet a valóban liberális országokban!

Ha ez megvan, és meg is érted amit olvasol, akkor többet nem fogsz ilyen kérdést kiírni.

De amíg csak a Habony-művek fröcsögései vagy kuruc.infó ostobaságai a innformáció-forrásaid, addig ilyenek lesznek a kérdéseid is.

2017. febr. 10. 19:36
 12/19 A kérdező kommentje:

13.

"milyen az élet a valóban liberális országokban! "

Erőszakolják a színes bevándorlók az őshonos lakosságot?

Körülbelül olyan az élet egy liberális országban.

2017. febr. 10. 19:42
 13/19 anonim ***** válasza:
84%

"Körülbelül olyan az élet egy liberális országban."

A te fejedben biztos.

Még szerencse hogy nálunk nincs liberalizmus - és nem is erőszakolnak meg egyetlen nőt sem mélykeresztény honfitársaink.

2017. febr. 10. 19:45
 14/19 A kérdező kommentje:

15.

Cáfold meg!

Kik adtak ennyi jogot a migránsoknak?Kik hisztizték ki nekik ezt a bánásmódot?

Kiknek van orgazmusa az egyenlőség szó hallatán?

Akkor tehát kik is a felelősek a migráns nemi erőszakért?Bizony a liberálisok.

2017. febr. 10. 19:48
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

# 16/16 Időpont ma 19:48

Na, szevasz!

Inkább megyek és olvasok egy kicsit!

:-)

2017. febr. 10. 19:50
 16/19 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem tetszik a liberalizmus, menj vissza kapálni Mészáros földjére.
2017. febr. 10. 19:56
 17/19 anonim ***** válasza:
77%

""milyen az élet a valóban liberális országokban! "

Erőszakolják a színes bevándorlók az őshonos lakosságot?

Körülbelül olyan az élet egy liberális országban."

Mármint minden színes bevándorló minden őshonost? Vagy mi van? Természetesen a liberalizmusban is van bűnözés, de szerencsére egy egész jó kis bűnüldöző és igazságszolgáltató rendszerrel együtt jön. Aki bárkit erőszakolgat, az megy a börtönbe. Értem én, hogy titeket zavar a bűnözés, csak éppen semmilyen megoldásotok nincs rá. Mert semmilyen megoldás nincs is rá. Ez nem a liberalizmus sara, minden korban és minden helyen volt bűnözés, mióta léteznek törvények amiket meg lehet sérteni. Téged is felszólítalak, hogy ha meg tudod oldani a bűnözést, akkor sürgősen gyűjtsd be a Nobel-díjadat, ha meg nem, akkor hagyjál békén vele másokat.

2017. febr. 10. 20:50
 18/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell ezt túlbeszélni a kérdező szimplám muszlimgyűlölő (egy csipet rasszizmussal), aztán mivel a mocskoslibsik nem akarják a muszlimokat meg a feketéket halomra lövetni meg nem tartják őket alsóbbrendűnek, már rögtön gyűlölni kell őket is.
2017. febr. 10. 22:21
 19/19 anonim ***** válasza:
20%

Az a nagy gond, hogy az emberek még mindig azt hiszik, hogy a mai liberalizmus teljesen megfeleltethető a klasszikus liberalizmussal, holott semmi sem áll távolabb a valóságtól. Nem Kossuth korában vagyunk, ezt fel kéne mindenkinek fognia.

Azt láthatjuk, hogy a liberalizmus bár elviekben minden kirekesztő ideológia ellen fellép, ehhez képest ez a legkirekesztőbb ideológia mind közül. Mi a legjobb példa erre, ha nem az USA, a modern liberalizmus fellegvára? Talán egy egyetemi kampusz porrá zúzása liberális lenne? Vagy nyíltan az elnök merényletére szólító üzenetek megosztása? Igen? Tényleg? Nem tudtam, nahát, megint tanultam valamit a liberalizmusról... :)

Azt pedig ne vegyünk készpénznek, hogy a "jólét" boldog életet is szül. Egy átlag kozmopolita nyugati ettől a "jóléttől" olyan életképtelenné válik, hogy valószínűleg egy gombot nem tudna visszavarrni az ingére, és hát azért ez hadd ne legyen már életcél. Ez a másik: a legtöbb ember láthatóan nem tud mit kezdeni a jóléttel. Amerikában is mit látunk? Kóros elhízást, marihuána-lobbit, transzvécéket. Kösz nem.

Persze, tudom, felszólaltam a liberalizmus ellen ezért én kétség kívül csak és kizárólag Habonyművek által sorozatgyártott fidesz pártkatona lehetek, és jön majd a lepontozás. Segáz, megszoktam ;)

2017. febr. 10. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!