Az osztrákok miatt tartunk ott, ahol?
Mi a baj? Most simán 80% fölött van az országban a magyarok aránya...
De amúgy ja, először te hozz valami forrást, mert a semmivel nehéz vitába szállni..
Harmadrészt meg... gondolod, hogy emiatt "tartunk ott, ahol"? mert más lett a magyarok aránya? Mire gondolsz, milyen hatása volt ennek, mik a következményei ennek? Elég rég volt már, azt be kell látni..
Arról kéne már egy tanulmányt írni, hogy a válaszolók vajon mi a fene hajtja, hogy ennyire imádnak belekötni a kérdezőkbe.
Lenne anyag bőven.
Leírtam, hogy én ilyen adatokra emlékszem, ennyire autisták vagytok? Nem azt írtam, hogy ez biztosan így volt. Meg milyen forrást hozzak, és minek? Ti hoztatok bármiféle forrást?
Állítasz valamit, és arra alapozol egy kijelentést.
Nem válaszolhatunk a kijelentésre, ha egyszerűen nem támasztja alá semmi a létjogosultságát.
Én meg arra emlékszem, hogy nem így volt. Na, ezzel mit kezdesz? Ugyanannyit nyom a latba a kettő. Ezért kellene, hogy mutass erről valamit.
De oké, lépjünk túl a százalékokon. Úgy volt, ahogy írtad. És? Mutass rá az összefüggésre, hogy ebből hogy következik Magyarország jelenlegi helyzete!
Feltettél egy kérdést, aminek se alapja, se célja. Ezért kérünk további infókat, mert így ez a kérdés egyszerűen nem megválaszolható.
14.: Próbálnék válaszolni a válaszodra, de sajnos nem tudok.
" Állítasz valamit, és arra alapozol egy kijelentést. "
Itt megbukott a mondani valód, ugyanis én nem állítok semmit sem. Én egy kérdést tettem fel, és minden, amit állításnak hiszel, az a kérdéshez kapcsolódik.
Oké, akkor válaszolok a kérdéseidre:
"A kiegyezés előtt a magyarok aránya 80% volt, utána pedig lecsökkent 50%-ra."
Erről nem sok információnk van, talán így volt, talán nem, de ezt így bátor lenne kijelenteni.
"Ha nem telepítenek be ide idegeneket, akkor most nem lennénk önmagunkkal határosak."
Milyen idegenbetelepítésre gondolsz?
Nem vagyunk önmagunkkal határosak.
"Az osztrákok miatt tartunk ott, ahol?"
Elég valószínűtlen.
Mire gondolsz, hol tartunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!