Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted a Jobbik alkalmas...

Szerinted a Jobbik alkalmas lenne kormánypártnak?

Figyelt kérdés

2017. febr. 5. 00:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Még ellenzéknek sem alkalmas,szóval nem.
2017. febr. 5. 09:45
 22/32 anonim ***** válasza:

Ebben az országban egyáltalán ki lenne alkalmas a vezetésre?

Gyakorlatilag több millió gátlástalan, önző pszichopatából kellene értelmes társadalmat faragni. Ez gyakorlatilag lehetetlen.

2017. febr. 5. 10:39
 23/32 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem, annyira, mint a Fidesz, vagy az MSZP, igen. Ha meg még egy kicsit kevesebbet foglalkoznának a saját zsebük megtömésével, már jobbak is az említetteknél.
2017. febr. 5. 16:18
 24/32 anonim ***** válasza:
23%
látom a KGBéláról itt még senki nem hallott. Úgy függenek a ruszkiktól, mint *progresszív és obszcén hasonlat*
2017. febr. 5. 18:22
 25/32 anonim ***** válasza:
De hallottunk a "KGBéláról", de az ellene koholt nevetséges vádakat még az MSZP-sek sem hiszik el, kizárólag a legelvakultabb fideszesek.
2017. febr. 5. 19:26
 26/32 anonim ***** válasza:

Ellenzékből mindegyik pártelnök nagyon okos és támogatható dolgokat tud mondani. Mondjuk Orbán is okos dolgokat mond mind kormányfő de pont a fordítottját csinálja.

Mivel Vona eddig még nem fért hozzá a húsosfazékhoz, nem tudhatjuk, hogy mekkora a merőkanala. Én adnák nekik egy esély. ( örök száműzetés terhe mellett ha nem teljesítik az ígéreteket )

2017. febr. 5. 20:22
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
#24: "KGBéláról" ugyan hallottam, csak abban nem vagyok biztos, hogy mennyi a sztori igazságtartalma. Viszont Orbán, a "ruszkik hazazavarója", most nagyon dörgölőzik hozzájuk. Mellesleg: mintha Putyin, KGB-s lett lett volna...
2017. febr. 5. 20:47
 28/32 anonim ***** válasza:
Igen, Putyin exKGB-s. Én pedig úgy hiszek a kgbélás sztoriban, hogy semmi közöm a korrupt jobboldalhoz, de még az mszp-hez se.
2017. febr. 5. 22:51
 29/32 anonim ***** válasza:
62%
#28: Hinni, azt lehet.Viszont Putyin KGB-s múltja, nem hit kérdése, hanem tény, ahogy Orbán "pálfordulása" is, az oroszok kapcsán.
2017. febr. 6. 01:28
 30/32 anonim ***** válasza:
Mondja már el valaki, aki hisz a KGBéla sztoriban, hogyha az tényleg valós, akkor miért nincs már eredménye a vizsgálatnak. Lassan 3 éve "vizsgálódnak" az ügyben, de sehol semmi. Ha ez olyan egyértelmű, és így van, ahogí állítják, akkor simán kideríthették volna az igazságot, nem csak dobálóznának a sztorival.
2017. febr. 13. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!