Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbik tényleg összefog az...

A jobbik tényleg összefog az MSZP-vel vagy ezt csak a Fidesz szajkózza?

Figyelt kérdés

2017. febr. 2. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én már rég belekavarodtam..
2017. febr. 2. 12:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha közösen lenne esélyük akkor én el tudnám képzelni, hogy visszaléptetnek jelölteket egymás javára bizonyos körzetekben, hogy ne a Fidesz nyerjen.
2017. febr. 2. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyfelől ez a Fidesz érdeke, mert azt reméli, így a jobbikos szavazók hozzájuk pártolnak.

Másfelől nem lehet így felvetni a dolgot. Azért nem, mert a Fidesz olyan helyzetet teremtett, hogy a hatalom érdekében egyetlen dolog számít már. A szavazatok növelése. Ezért minden párt, sőt azok minden tagja azt vizsgálja, hogyan növelheti a szavazói számát, eszmék, szemlélet már rég nem számít. Persze mindenkinek más a tapasztalata, egyik (még) úgy véli, számít az eszme, másik az összefogást erőlteti minden áron, a harmadik sározni igyekszik, és ráadásul mindenki véleménye változik is, attól függően éppen mit vél tapasztalni.

Ezért tehát még akár össze is foghatnak, ha a helyzet ezt teszi szükségessé. De semmiképpen se azért, mert közelített a szemléletük. Kizárólag azért, mert mindkettő azt gondolja így ő több szavazatot kap. Meg hogy leválthatja a Fideszt. Abba meg egyik se akar belegondolni, hogy tegyük fel, leváltották, mi lesz aztán.

2017. febr. 2. 13:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Én ha egy akármilyen párttal szimpatizálok, nem az ábrándít ki belőle hogy miket mondanak róla, hanem az hogy miket tesznek ők maguk. Felőlem Tv2-től kezdve mindenki mondhat bármit, én megbizonyosodok arról hogy igaz-e vagy nem, és az alapján ábrándulok ki vagy nem.

Most a Tv2 állít valamit a Jobbikról, és az MSZP-ről. Szerintem ha te valamelyik párt szimpatizánsa vagy, vagy egyszerűen követed valamelyik párt "életét", akkor ne ítéld el őket az alapján amit a TV2 állít, olyan információt kaptál a Tv2-től hogy összefognak, oké, de CSAK akkor ítélkezz róluk ha tényleg összefognak, vagy saját maguk hivatalosan tényleg ilyen terveket ismertetnek.

Hivatalosan a Jobbik és az MSZP álláspontja is az hogy nem fognak össze. Szóval én ezt fogadom el jelenleg.

Remélem egyet tudsz érteni velem.

2017. febr. 2. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Csak a zsidesz állítja.
2017. febr. 2. 13:46
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Inkább csak a Fidesz szajkózza. Nyilván hasonló sorsot szánnak a Jobbiknak(és a Fideszen kívül, minden pártnak), mint "anno" a kisgazdáknak, MDF-nek.
2017. febr. 2. 15:46
 7/8 Muráti Emőke ***** válasza:
9%

"Én ha egy akármilyen párttal szimpatizálok, nem az ábrándít ki belőle hogy miket mondanak róla"

A fideszeseknél ez pont fordítva van.

A szárazkenyérhéját is kaviárizűnek érzik ha orbán azt mondja hogy az

2017. febr. 2. 17:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Álcázott módon, egymás erős jelöltjeire csak gagyi, ismeretlen jelölteket állítanak majd.
2017. febr. 16. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!