A jobbik tényleg összefog az MSZP-vel vagy ezt csak a Fidesz szajkózza?
Egyfelől ez a Fidesz érdeke, mert azt reméli, így a jobbikos szavazók hozzájuk pártolnak.
Másfelől nem lehet így felvetni a dolgot. Azért nem, mert a Fidesz olyan helyzetet teremtett, hogy a hatalom érdekében egyetlen dolog számít már. A szavazatok növelése. Ezért minden párt, sőt azok minden tagja azt vizsgálja, hogyan növelheti a szavazói számát, eszmék, szemlélet már rég nem számít. Persze mindenkinek más a tapasztalata, egyik (még) úgy véli, számít az eszme, másik az összefogást erőlteti minden áron, a harmadik sározni igyekszik, és ráadásul mindenki véleménye változik is, attól függően éppen mit vél tapasztalni.
Ezért tehát még akár össze is foghatnak, ha a helyzet ezt teszi szükségessé. De semmiképpen se azért, mert közelített a szemléletük. Kizárólag azért, mert mindkettő azt gondolja így ő több szavazatot kap. Meg hogy leválthatja a Fideszt. Abba meg egyik se akar belegondolni, hogy tegyük fel, leváltották, mi lesz aztán.
Én ha egy akármilyen párttal szimpatizálok, nem az ábrándít ki belőle hogy miket mondanak róla, hanem az hogy miket tesznek ők maguk. Felőlem Tv2-től kezdve mindenki mondhat bármit, én megbizonyosodok arról hogy igaz-e vagy nem, és az alapján ábrándulok ki vagy nem.
Most a Tv2 állít valamit a Jobbikról, és az MSZP-ről. Szerintem ha te valamelyik párt szimpatizánsa vagy, vagy egyszerűen követed valamelyik párt "életét", akkor ne ítéld el őket az alapján amit a TV2 állít, olyan információt kaptál a Tv2-től hogy összefognak, oké, de CSAK akkor ítélkezz róluk ha tényleg összefognak, vagy saját maguk hivatalosan tényleg ilyen terveket ismertetnek.
Hivatalosan a Jobbik és az MSZP álláspontja is az hogy nem fognak össze. Szóval én ezt fogadom el jelenleg.
Remélem egyet tudsz érteni velem.
"Én ha egy akármilyen párttal szimpatizálok, nem az ábrándít ki belőle hogy miket mondanak róla"
A fideszeseknél ez pont fordítva van.
A szárazkenyérhéját is kaviárizűnek érzik ha orbán azt mondja hogy az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!