Szerinted a Jobbik alkalmas lenne kormánypártnak?
Figyelt kérdés
2017. febr. 5. 00:16
11/32 anonim válasza:
Sajnálom, szerintem nem. Ahogy az ki szokott derülni, ez a párt is korrupt, függ az oroszoktól. Illetve támogatják a budapesti olimpiát, amit én nem tekintek értelmes döntésnek.
12/32 holnaptegnapja válasza:
# 3/
"értelmes program"?
sok-sok évem alatt "értelmes program"-ok -at terjesztett elő, minden párt.
Pl. én ez a módszert meguntam.
13/32 anonim válasza:
Jelen pillanatban pártnak se alkalmas, nemhogy kormány...
14/32 anonim válasza:
Eddig tökéletesen alkalmas volt. Mostmár ezzel a néppárt bohóckodással kezdenek Fidesz kettővé válni, talán csak annyiban különböznek még, hogy ők nem lopnának.
16/32 anonim válasza:
"ha Vona miniszterelnök nem is, de a közép- és alsó szintű közigazgatásban biztos a cigányok kirekesztésére menne a játék, mintsem "megnevelésére"."
És az miért baj? -mármint nekem nem cigánynak.
Megnevelni ki tudta őket az évszázadok során? Itt már épp arra lenne szükség, hogy egyszer valaki fogja már meg őket és jó alaposan rekessze ki!
17/32 anonim válasza:
Nem. Megvalósítható programja SOHA nem volt, és most sincs.
Nem elég, ha egy program jól hangzik, de nem reális.
18/32 anonim válasza:
Na ők ugyan nem, mivel ők nem korrupt hazug rabló csótányok, mint amire ebben az országban igény van.
19/32 anonim válasza:
Valószínűleg igen, de az biztos, hogy a Fidesznél és az MSZP-nél alkalmasabb. Hogy mást ne mondjak, a Jobbiknak eddig minden választásra volt programja, ellentétben az összes többi párttal.
20/32 anonim válasza:
Most már egyre kevésbé. Ez már nem Jobbik, valami más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!