Lázár János nem unja még?
Figyelt kérdés
Gyűlölöm az egész Fideszt, de nem tudom megérteni, hogy Lázár miért elégszik meg azzal ahol van a Fideszen belül, talán 1-2 éve volt is, hogy burkoltan üzengetett Orbánnak meg Rogánnak. Nincsenek ambíciói? Csak azért jutott ez eszembe, mert talán ő az egyik legvállalhatóbb(nak kinéző) politikus a Fideszben.2017. febr. 4. 20:39
1/10 TR75 válasza:
Azt várja, hogy Orbán kihaljon a trónról. Aztán majd megkísérli magához ragadni a kezdeményezést.
2/10 A kérdező kommentje:
Annyira szép lenne, hogyha lenne így a választások előtt egy törés a Fideszen belül és két részre bomlana.:D
2017. febr. 4. 21:13
3/10 anonim válasza:
"Annyira szép lenne, hogyha lenne így a választások előtt egy törés a Fideszen belül és két részre bomlana.:D"
Jah, hát az ellenzék másban már nem igen tud reménykedni.
4/10 A kérdező kommentje:
Az ellenzék egy kivert kutya, én két év múlva elhagyom az országot, sok minden nem fog ide kötni, de eddig nyomon követtem a politikát. De azért egy jó Orbán-bukást még megnéznék :D
2017. febr. 4. 21:19
5/10 anonim válasza:
Lázár János felügyeli az EU pénzeket, elég jó dolga van ott neki hidd el. Nem kell a miniszterelnökre irigykednie.
6/10 A kérdező kommentje:
De azt biztosan személyes sérelemként könyvelte el, hogy Rogán is nagyjából vele egy szintre került hatalmat tekintve.
2017. febr. 4. 21:34
7/10 anonim válasza:
Miért unná? Talán nem is vágyik nagyobb hatalomra( legalábbis egyelőre), hiszen így is él, mint hal a vízben,
8/10 anonim válasza:
Hát nem tudom,nekem egyik sem szimpatikus.
Az összes fideszes vagy arrogáns,pökhendi vagy olyan,aki totál hülyének nézi az embereket.
Mindkét kategóriából tudnék sorolni.
1-2 szimpatikus fideszes képviselő van,de Lázár számomra semmivel sem szimpatikusabb,mint Orbán.
Orbán pedig nem adja át a trónt vagy 70 éves koráig az tuti,addigra meg már ő is öreg lesz(mármint Lázár).
9/10 anonim válasza:
Lázár a Fidesz Joseph Göbbelse.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem inkább Rogán? Ő a propagandaminiszter :D
2017. febr. 5. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!