Ti kit látnátok szívesen miniszterelnökként ha úgy adódna? (lent)
Olvastam egy pár kérdést és egyszer csak jött egy saját feltevés a többiből.:
Ha "megpuccsolná" valaki a miniszterelnököt, vagy szimplán távozna, lemondana, melyik kormánytagot látnátok a legszívesebben a helyén a hátralevő időre?
Szeretném leszögezni: nem vagyok fideszes, baloldali vagyok. Tehát mielőtt jön a hurrogás, oké. Tehát nem szavazok a fideszre, nem tervezem, nem is fogom, nem is tettem. nem tetszik a kormányzat most. ez csak egy szituáció elképzelés.
Szóval?
Tudom mit érdemelnek, szerintem is.
csak kíváncsi vagyok hogy mégis ha már közülük kerül ki, és ti döntenétek akkor melyik lenne az. Az egyik se helytelen válasz.:D
Van a fideszben egy pali, aki nem retardált, már nem emlékszem a nevére, jó ötletei vannak(és mint ilyet le is hurrogták). Talán egyszer meg is verték.
Na ő lenne a legjobb szerintem
Ha nem fontos, hogy kprmánytag, csak hogy Fideszes, akkor Pokorni, vagy talán Navrasics.
Ha fontos, hogy kormánytag legyen akkor a legkisebb rossz talán Varga Mihály lenne. Nyilván nem lenne jó minisuterelnök, de ártani sem ártana sokat.
3:
Ha Csintalanra gondolsz, akkpr ő retardált. Ha Szász Károlyra, akkor ő nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!