Honnan ered ez a rettenetes, nemzethy-keresztyén-kommunista divat?
Egyre többszór találkozom hozzászólásokkal amelyek ezt az ideológiát képviselik. Nem értem az egészet, egymással tökéletesen ellentétes dolgokat mostak össze egy borzalmas katyvasszá. Kereszténység és szocializmus/kommunizmus iránti nosztalgia, hogyan fér meg együtt? Nemzeti jelképek hangsúlyozása egy markáns, baloldali gazdaságpolitikával amit magukat jobboldalinak minősítő pártok művelnek.
Mi ez az őrület ami itt folyik?
Nos, a főkérdés szóhasználata miatt meggondolandó, hogy az ember szakítson-e a drága idejéből arra, hogy egy ilyen kérdésére reagáljon.
Először is, amit leírsz, az sötét baromság.
Van keresztény értékrend, amit a normális ember elfogad, akkor is, ha nem gyakorolja, vagy nem ért vele egyet, a szar embereket persze zavarja, ezért gyalázzák és támadják.
Vannak nemzeti jelképek, aminek minden nemzet esetében megvan a megfelelő helye, függetlenül attól, hogy milyen a gazdaságpolitika, a normális emberek valamiért ezt is el tudják fogadni, a szar emberek természetesen nem, ezért szintén gyalázzák és támadják.
Ja, és amikor másodszor írtad le a nemzeti szót, elfelejtetted "thy"-nnal írni! Erre figyelj oda, mert kihagytál egy jó alkalmat arra, hogy rátiporj a gyűlölt ideológiára. :-) Nyomoronc. :-)
"Nem tudom te hol élsz, de én nem látok nagy nosztalgiázást Kádár iránt"
Akkor te még új lehetsz itt a gyakori politika rovatában, előbb-utóbb szembesülni fogsz vele.
Felkeltél?
Vagy egész éjszaka ezen rágódtál?
Én 2008 óta vagyok az oldalon.
Egyáltalán nincs ilyen az oldalon, te általánosítasz meg látod bele.
Onnan ered, hogy a magyarok vágynak vissza a Kádár-rendszerbe, de azt a Fidesz tökéletesítette egy ilyen horthysta, nemzethy-keresztyén mázzal, hogy a magyarok számára még jobban emészthető legyen.
Ez a tökéletes ideológia az átlag magyar számára, ugyanis messzemenőkig kielégíti a saját elképzeléseit.
"Onnan ered, hogy a magyarok vágynak vissza a Kádár-rendszerbe,"
Újabb általánosító, előíteletes bohóc :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!