Mi a véleményetek Botka Lászlóról? Emberi jellemre gondolok? Milyen ember egyetértessz e azzal amit képvisel, tetszik a munkája? Ha igen miért? Ha nem miért nem?
# 21/21 Időpont ma 18:35
Gondolom tudsz róla egy minimum öt oldalas esszét írni, bizonyítékokkal. :-)
A véleményem az h semmire sem alkalmas ez az ember. Hallottam fél füllel néhány beszédét, ami tipikus kommunista/baloldali mocskolódás volt inkább, mint értelmes beszéd. Az "orbántakaroggy"-on kívül, meg a " mindenkináciakinemértvelemegyet"- jellegű mélyenszántó gondolatokon kívül semmit sem tudott felmutatni. És jól írták fentebb, mindent elmond róla ez a 3 betű : mszp. Tisztességes ember nincs egy mszp vagy hasonló jellegű pártban.
Szegedi vagyok, azért tudom, hogy itt a legdrágább az országban a tömegközlekedés, itt a legdrágább a parkolás, munkalehetőség=O, Botka elvtársnak köszönhetjük hogy a Merci Szeged helyett Kecskemétet választotta...soroljam?
# 24/24 Időpont 03-06 16:51
Mondod úgy, hogy a fidesz meg "gyurcsánytakarodj" és "akinemrámszavaznemmagyar" szavakkal nyert 2/3-ot, kétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!