Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amivel eltud ijeszteni egy olyan ember aki alapjáratonvéve tetszik nektek?
Ha parasztossan beszél,rendkivûl lulusta.
Ha ugy gondolja hogy neki tôbb mindent lehet egy kapcsolaton bellûl.
Ha nagyon buta.
Alkoholista.
Beszûkûlt lataskôrû.
Figyelmetlen és vagy meg ônzô.
Ha tul féltékeny.
Szamonkéreget mindenért.
Ha alandoan a szeretlek,szeretlek,szeretlek életem. Szivecske meg 20 smaly.
Ha egyfolytaba keres,hivogat vagy îrkal,na meg ha àlandoan veled akarok lenni,mert te vagy az életem.
Meg a birtoklasi vagy.
Ezek szàmomra nagyon îritaloak és nem birnam elviselni.
N25
-köpködés
-csúnya beszéd
-bunkó stílus, udvariasság hiánya
-koszos
-nem szeretem, ha valki sznob módjára szórja a pénzt, vagy ha fösvény és lehúzós. Találja meg az egyensújt
Az nagyon ijesztő, ha nem tudja, hogy az el tud ijesztenit három szóba kell írni.
Egyébként akármilyen negatív dologgal, amit korábban nem gondoltam volna. Politika, vallás, helytelen viselkedés, helytelen szóhasználat, rózsaszín ruhadarab, túlzott tisztaságmánia, közönségesség, ápolatlanság, bármilyen lenéző dolog más emberekkel kapcsolatban, és még nagyon sok van, nem tudom mindet felsorolni.
Nagyon lepontozták a #4-es válaszolót, pedig miután elolvastam a kérdést rögtön hasonlók jutottak eszembe.
-számonkér indokolatlan gyakorisággal,
-folyamatosan ír, hív és megsértődik,
-túlzott féltékenység,
-ömlengős (sok szívecske, smiley szinte minden mondat végén, stb.)
Az ember úgy érzi megfullad. Volt,hogy a fenti okok miatt utasítottam vissza valakit, pedig alapjáraton szimpatikus volt. Most biztos egy szívtelen dögnek tűnök, nem az a baj, ha valaki kedves hanem,hogyha túlzásokba esik. 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!