Fideszes nagykeresztények! Azt tudtátok hogy a keresztény és a muzulmán isten megegyezik?
Figyelt kérdés
2017. jan. 29. 15:04
2/35 anonim válasza:
én nem tudtam, mert egyébként nem így van: legalábbis úgy tudom a keresztényeknél az egy isten 3 személyből áll(atya fiú szentlélek avagy a Szentháromság) nomármost a muzulmánok Jézust a fiút nem tartják istenembernek hanem csak egy prófétának aki Mohamed előtt működött.
4/35 anonim válasza:
Kérdező te teljesen tájékozatlan vagy. Miért teszed ezt velünk?
5/35 A kérdező kommentje:
Ti vagytok tudatlanok, hiszen semmit sem tudtok egyik vallásról sem.
A muzulmán vallás gyökerei eleve a kereszténységből származik.
A muzulmánok Jézust tartják az egyetlen olyan embernek, aki életében soha nem követett el bűnt.
A muzulmánok elismerik az összes bibliai prófétát.
2017. jan. 29. 15:22
6/35 A kérdező kommentje:
Az egyetlen, aki valamit ért a témához, az harmadik válaszoló.
2017. jan. 29. 15:23
7/35 Koplárovics Béci válasza:
"Azt tudtátok hogy a keresztény és a muzulmán isten megegyezik?"
Ez így van. Mit számít? A Fidesz ezzel is csak téged, A hitetlent, véd meg. Hiszen ha közös az isten, akkor csak te vagy a hitetlen, azaz pont a te púzókádat szeretnék megtölteni a csúnya és vad népek. Szóval azonnal borulj le Szent Viktor előtt! :)
8/35 A kérdező kommentje:
55%-os!
Te mit tudsz bármelyik vallásról?
Megsúgom: a kereszténység nem annyiból áll, hogy minden zsidót és arabot máglyán kell elégetni.
2017. jan. 29. 15:25
9/35 anonim válasza:
és akkor mi van európai háborúk idején mindenki egy istenhez imádkozott mégis szarrá kurták egymást
10/35 anonim válasza:
Hűha, a rasszistafasisztakeresztény mindenemet! Mindjárt megyek is mosni a lábukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!