Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed arról, hogy...

Mi a véleményed arról, hogy Orbán V. szerint az a nemzet, amely nem tudja újratermelni önmagát, nem érdemli meg az életet?

Figyelt kérdés

Én ezt egy kicsit sarkosnak és keménynek érzem. Az élet nem ilyen fekete és fehér. A kemikáliáktól szennyezett nyugati világban sokan hiába várnak a gyermekáldásra, egyre több a meddőséggel küzdő pár, akik vagyonokat fizetnek az orvosoknak, és gyógyszergyáraknak, mégsem lesz soha gyerekük. Az örökbefogadást pedig éppen az állami bürokrácia nehezíti meg.

Az más kérdés, hogy az esetleges betelepítettek egy idő után ugyanezzel a problémával fognak szembesülni, ha ők is megmérgeződnek.

Talán a környezet védelme, a mérgek kitiltása, helyettesítése természetes anyagokkal, javíthatna a termékenységi mutatókon.

2017. jan. 28. 18:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Értem. És Gorbán urnak azokrol mi a véleménye akik még az utodnemzéstöl is elveszik az emberek kedvét/lehetöségét (mondjuk a miniszterelnöki rezidenciábol diktálva) csak azért, hogy ök méginkább gazdagodjanak?
2017. jan. 29. 00:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Én inkább úgy fogalmaznék,hogy az a nép,aki hagyja,hogy kizsákmányolja őt a kormány,és ezért elmenekülnek,vagy lemondanak a teljes életről,az megérdemli,hogy "kipusztuljon".

Sajnos itthon még vannak,akik ehhez tapsolnak is.

2017. jan. 29. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!