Mit gondolnátok egy nemzeti pártrendszer bevezetéséről?
A liberális demokrácia nem képes képviselni a nemzeti érdekeket.Túlságosan kötött, rugalmatlan rendszer.
Emiatt lenne szükség, egy nemzeti pártrendszerre.
Egy párt lenne, ami hatalmas flexibilitással bírna.Lenne egy nemzeti nagytanács, amit a nép választana, majd a nagytanács szavazná meg a fővezért.Nem miniszterelnököt, mert túlságosan emlékeztet a liberális demokráciában használt kifejezésekre.
A tanácstagokat (kancellárokat) viszont a nép választaná régiónként.A kancellárok viszont megszavaznák a miniszterelnököt.A polgármestereknek és a kancellárok között nagyobb együttműködés lenne, a források hatékony elosztása érdekében.
Kancellárnak és fővezérnek is csak nemzeti elkötelezett személy indulhatna.A liberális demokráciához hasonlóan, ugyanis ott is ellehetetlenítenek olyan jelölteket, akik nem liberális elkötelezettségűek.
Elvárás lenne a műszaki vagy természettudományos diploma.
Lenne állambiztonsági minisztérium is.
Minden civilszervezetnek engedélyt kellene kérnie a minisztériumtól a működéshez.Az engedély kiállítását komoly átvilágítások előznék meg,finanszírozás hátterének vizsgálata, hogy a szervezet biztos nem veszélyes az államra.
Az állambiztonsági minisztérium feladata lenne a kémelhárításon kívül, minden egyes felforgató tevékenység vizsgálata, tettesek kihallgatása.
A mottó az lenne," mindent szabad, amivel nem ártunk a nemzetnek". Természetesen, aki a migrációt támogatja és ennek hangot is ad, az állambiztonsági minisztérium előtt találná magát.Ugyanis erőszakosan megakarja változtatni a nemzet etnikai összetételét, negatív irányba.
A gazdaságpolitikában, nagy hangsúlyt kapna a magánszféra.Két állami tömegközlekedés vállalat lenne,vasút, volán a többi mind privát.
Vegyes nyugdíjrendszer lenne.Lenne a nyugdíjasok számára egy alanyi jogon járó minimális összeg és erre jönne rá az, amit a magánnyugdíjpénztárba befizetett.
A kormány szakembereinek összetételét egy előzetes kutatás támasztaná alá.
Lenne állásinterjú, lennének projektek, tesztek.A szakértők hoznák a programjuk, bemutatnák.Majd amelyiknek a legnagyobb a valószínűsége, hogy sikeres, az kerül felvételre.
"Ez még "jobb", mint a kommunizmus volt..."
A kommunizmusban nem volt lehetőség az életszínvonaladon javítani.Ebben lenne.
Ez a rendszer annyiból áll, hogy a liberális demokráciából kigyomláljuk az internacionalista,kultúrmarxista,nemzetellenes elemeket.
"Ez a rendszer annyiból áll, hogy a liberális demokráciából kigyomláljuk az internacionalista,kultúrmarxista,nemzetellenes elemeket."
Tehát kigyomlálod a fideszt! TÁMOGATLAK!
"Tehát kigyomlálod a fideszt! TÁMOGATLAK!"
A Fidesz nem nemzeti elkötelezettségű, csak úgy csinál, így őket is.
"Kancellárnak és fővezérnek is csak nemzeti elkötelezett személy indulhatna.A liberális demokráciához hasonlóan, ugyanis ott is ellehetetlenítenek olyan jelölteket, akik nem liberális elkötelezettségűek."
Csak tudnám, hogy a Fidesz hogy nyert 2/3-dal 2010-ben és a Jobbik hogy került be a Parlamentbe, ha tisztára el voltak lehetetlenítve...
Ismét egy önjelölt Lenin (bocs, nem akartam Lenint megbántani). Aki ráadásul félreértette a kommunizmus céljait és lehetőségeit.
De tudod mit? Ess neki, valósítsd meg. Lenin írt előtanulmányként úgy 30 könyvet (vastagságban van vagy 3 méter), és nem jött össze neki. Leginkább a cimborája miatt. Tudod, a Joszif. Szóval, amint a kezdetekből úgy 10%-ig eljutsz, észre fogom venni és lelkes támogatód leszek (pedig egészen más a felfogásom társadalomról, politikáról). Addig meg hadd tekintsem "álmodik a nyomor" műfajnak.
Nem, tudom, derítsük már ki kérdező hogy én mi vagyok, Én liberális vagyok,d e a magyar nemzethez tartozom. Akkor?
És nem érzem magam nemzetellenesnek sem. Tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!