Fideszesek! Aki nincs veletek az ellenetek van?
Ezerszer hallom vissza, hogy ha meg merem kérdőjelezni a szent fidesz taníttatásait, akkor kapásból a "fletó" csatlósa vagyok, kapásból volt mszp-s meg ilyen hülye, olyan hülye (persze nulla érv), vitatkozás helyett kapásból jön minden fideszes, hogy "bezzeg az mszp", figyeled, semmi érv a fidesz mellett, csak az mszp..
és még a jobbikot bszogattátok, hogy ők tekintenek mindenkit ellenségnek aki nincs velük. egyszerűen überszánalom már amit műveltek.
kibúlyt a szög a zsákból? vége a választásnak, most már szabad gyűlölködni mi?
2002ben a középeurópai régió egyik legjobb országa voltunk a GDP szerint.Szlovákai közelünkbe se ért. Olyan gazdasági állapotban volt az ország hogy ha így folytattuk volna akkor pár éven belül eurót lehetett volna bevezetni.
Nézz körül mi történt 8 év alatt. Szlovákiáról példát vehetnénk.. ott már euró van!
Elég indok? Most akkor mond el az elmúlt 8 év érdemét!
"Amúgy a gazdasági mutatók 2002 állására, meg a plusszos államkasszára ne várj választ. Arra még nem talált ki semmit a propaganda gépezet."
Én (jobbikos) sosem kérdőjeleztem meg, hogy a Fidesz kormány alatt jobb volt az életünk, gazdaságunk stb. sőt 2006-ig Fidesz szimpatizáns voltam. Azonban kiábrándultam belőlük is. És szerintem valami erősebb kell, hogy kijöjjünk a sz*rból, ezért nem rájuk szavaztam, de elfogadom, ha más bennük bízik. Sosem értettem, hogy mért marjuk egymást itt a jobboldalon, amikor együttes erővel kéne kitakarítanunk az országból a szemetet.
Ez az oldal kezd átalakulni a frusztrált szoci/jobbikosok terápiás csoportjává?
Ne aggódjatok, 4 év intenzív "pszichoterápia" következik. 4 éven át Orbán lesz a miniszterelnök, ha az összes tapétát lekaparjátok mérgetekben otthon a falról, akkor is. És 2/3-a van a Fidesznek, és mindenféle jellegzetes jobboldali otrombaságot keresztül fognak vinni, egyházi ünnepektől az országimázsig :))))))
Térdre, imához :)))))
Vicces lesz a következő 4 (sőt 8, esetleg 12 év), mennyit fog hisztizni ez a sok szerencsétlen jobbikos/komcsi :)))
ma 20:05
Pl. téged, ha már sürgősnek láttad közölni, hogy ááá, téged dehogy érdekel :))))
Megint leírom a véleményem!Úgy látom, valakinek nem tetszik a gondolkodásmódom, mert kitörölte...De megint leírom, aztán lefényképezem és gondolkozom mi a gond vele, ha nem keltek gyűlöletet, nem sértegetek másokat,, nem provokálok, a kérdésre válaszolok, , nem ugyanazt írom, (ja, betartom a szabályokat) de fenntartják a jogot a törlésre?Ez vicc!
Na akkor újból!Ezt a kérdést elolvasás után megértettem és úgy jött le, hogy provokálja a durva hangnemű választ a kérdező!Ha valami olyat írsz a pártról, aminek nincs alapja, nem valós, nem teljesen igaz, el van ferdítve(negatív irányba),elvből döntöm a véleményedet, mert amiket olvasok sokszor, azt nem kell szó nélkül hagyni, mert írásod szerint, vége a választásoknak, tehát, nem kell butítani, az embereket!Azért, mert másnak van véleménye, az még nem ok arra, hogy biztosan hüle, mert nem a te nézeteidet vallja!Azért, mert olyanokat ír valaki, aminek nincsen alapja, még ki lehet tenni közröhely tárgyává!Vannak emberek, akik rájöttek, felesleges megmagyarázni a csakazértis,csakazértsem típusú fórumozóknak a dolgokat, mert úgysem látnak az orruknál tovább!Persze ilyenkor még ők vannak sérve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!