Ja és mielőtt még félreérted, annak ellenére mondom ezt, hogy nem értek egyet azzal, hogy nekünk olimpiát kellene rendeznünk. Csak tele a hócipőm az állandó hazaárulózással, meg azzal, ha minden idióta meg akarja mondani, hogy ki magyar és ki nem.
2017. jan. 25. 13:05
32/42 A kérdező kommentje:
#31 Eleged van abból abból, hogy aki valakivel nem ért egyet azt lehazaárulózzák. A következő mondatodban pedig lehazaárulózol mert nem értesz velem egyet. Aztán még közlöd is hogy tele a hócipőd az állandó hazaárulózással. Nem is tudom hogy sírjak vagy nevessek. Szerintem nincs gond amúgy ezzel a jelzővel. Nem büntetőjogi, hanem morális értelemben használom.
Úgy látom, szövegértelmezési problémáid is vannak. Nem hazaárulóztalak le. Azt írtam, hogy TALÁN, az állandóan hazaárulózók az igazi hazaárulók. Jó, az a válaszodból világos, hogy te az állandóan hazaárulózók körét erősíted", ha ennyire találva érzed magad.
2017. jan. 25. 23:27
Ja és az kicsit röhejesen hangzik ez "morális hazaárulózás" duma, de végülis, ha már a politikában ennyire elterjedt, miért ne másolhatná a "jónép"? Lelke rajta, már ha van.
2017. jan. 25. 23:32
35/42 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik sikerült keresztbe tenni az olimpiának, megmentve Szilágyi Áronkát a további arcvesztéstől. Persze az eddigi szereplésével is eléggé leírta már magát, de még mindig jobb mintha egy teljes gazdasági összemoláshoz való asszisztálás résztvevőjeként azonosítja a nép.
# 35/35 Időpont ma 16:29
Az olimpia ellen vagyok, de te magadtól vagy ilyen hülye, vagy segítenek?
Plusz miért csak Áron? Danuta meg a Keménykapitány is ott van a plakátokon. Fikázd őket is.
2017. febr. 17. 18:43
A kérdező biztos kuncsorgott az olimpiai jutalomból tőle. Áron meg nem adott neki. Ez vagy ehez hasonló indok lehet az iránta való gyűlölet. Hisz még több tucat közszereplő kiállt már az olimpia mellett nyilvánosan.
2017. febr. 17. 19:31
38/42 A kérdező kommentje:
Sajnos elég sok embert behelyettesíthettek a kérdésbe, de az mégis csak meghaladja a gyakori kereteit hogy mindenkit tételesen felsoroljak.
Az meg hogy élsportolók úgy szopják az állami pénzcsecset mintha nem lenne holnap pedig megérne egy külön kérdést is. Ha csak adó 1% meg ilyen-olyan civil felajánlásokból kellene boldogulniuk, akkor Áronka is magyar almát szedne napszámban egy kis bemelegítésként.
Így van, hazaáruló államipénz-csöcsszopó. Ahogy eddig az összes politikus Gyurcsókkal meg a libásgordonnal az élen!!!! Ők nem zavarnak???
2017. febr. 17. 21:45
# 39/39 Időpont ma 21:45
Mondjuk feri alapítványoknak utalta át, Bajnai meg 1 forintért vállalta, szóval kiválasztottad pont azt a kettőt akik nem :-D
Kérdező meg nyilvánvalóan retardált.
2017. febr. 17. 21:47
Kapcsolódó kérdések: