Szilágyi Áron hazaáruló?
Az olimpiáról véleménnyel bírók 95%-a két csoportba osztható:
- vannak az agymosott fideszes birkák, akik azért hazaárulózzák az ellenoldalt, mert nem támogatják ezt az eseményt, ami komoly hírnevet hozna az országnak
- és ott van a kérdezőhöz hasonló ballib söpredék, akik azt hazaárulózzák, aki támogatná ezt az eseményt, ami újra alkalmat adna a lopásra
Ilyen selejtes arcokkal nem lesz érdemi változás az országban. Úgy a következő 50 évben biztosan nem. Szégyellem, hogy ma ezek az emberek teszik ki a nemzettestvéreim nagy százalékát. Értelmes párbeszéd ezek között sosem lesz. Így a problémákat sem lehet megoldani.
#10 Hogy mihez kezd az rajta múlik. Én voltam hasonló helyzetben: az egzisztenciám sérült de a nyelvem legalább nem lett szaros. Senki nem mondta hogy könnyű lesz.
Az olimpia halva született ötlet, ami bárkinek szemet szúr aki nem érdekelt a pénzek lenyúlásában. Ezen nincs mit megbeszélni.
De igen, van. A kommunista, náci idők már elmúltak, hogy egyes emberek csak és kizárólag a maguk véleményét tekintsék irányadónak. Hiába vannak még bőségesen ilyenek minden politikai oldalon, ez a hozzáállás bőven idejétmúlt, s nem árulkodik nagy intelligenciáról. Én sem támogatom a budapesti olimpiát (legalábbis nem jelen gazdasági kereteink közt), de ettől még eszembe sem jutna gátlástalan pénzhajhásznak nevezni egy olimpiai bajnokunkat, aki vélhetően kicsit többet tett már a haza hírnevének öregbítéséért, mint te.
Mindenkinek az lenne a jobb ha nem öregbítené tovább, mert akkor lehúzhatjuk a rolót.
Azért mert valaki sportoló még lehet alja ember, ezt kisslaci óta jól tudjuk mind.
Azzal hogy ellenzem és aláírtam az ívet én már többet tettem ezért az országért mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!