Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szilágyi Áron hazaáruló?

Szilágyi Áron hazaáruló?

Figyelt kérdés
Vagy két fillérért az anyját is? Milyen ember adja az arcát ahhoz a lopáshoz amit a magyar olimpiai pályázat kapcsán csinálnak? Az esetleges rendezésről már nem is beszélve...
2017. jan. 24. 21:20
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
81%

Az olimpiáról véleménnyel bírók 95%-a két csoportba osztható:

- vannak az agymosott fideszes birkák, akik azért hazaárulózzák az ellenoldalt, mert nem támogatják ezt az eseményt, ami komoly hírnevet hozna az országnak

- és ott van a kérdezőhöz hasonló ballib söpredék, akik azt hazaárulózzák, aki támogatná ezt az eseményt, ami újra alkalmat adna a lopásra

Ilyen selejtes arcokkal nem lesz érdemi változás az országban. Úgy a következő 50 évben biztosan nem. Szégyellem, hogy ma ezek az emberek teszik ki a nemzettestvéreim nagy százalékát. Értelmes párbeszéd ezek között sosem lesz. Így a problémákat sem lehet megoldani.

2017. jan. 24. 22:13
 12/42 A kérdező kommentje:

#10 Hogy mihez kezd az rajta múlik. Én voltam hasonló helyzetben: az egzisztenciám sérült de a nyelvem legalább nem lett szaros. Senki nem mondta hogy könnyű lesz.

Az olimpia halva született ötlet, ami bárkinek szemet szúr aki nem érdekelt a pénzek lenyúlásában. Ezen nincs mit megbeszélni.

2017. jan. 24. 22:29
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog hogy én sem támogatom az olimpiát de én úgy gondolom hogy egy sportoló olimpikon olimpiai bajnok tényleg őszintén támogatja. Azért egy ilyen embert hazaárulózni elég aljas rosszindulatú dolog. Normális kulturált ember ilyet nem csinál. Normális neveltetést az ilyen ember nem nagyon kapott.
2017. jan. 24. 22:38
 14/42 A kérdező kommentje:
Az is egy opció hogy buta és nem látja mivel jár ez.
2017. jan. 24. 22:53
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

De igen, van. A kommunista, náci idők már elmúltak, hogy egyes emberek csak és kizárólag a maguk véleményét tekintsék irányadónak. Hiába vannak még bőségesen ilyenek minden politikai oldalon, ez a hozzáállás bőven idejétmúlt, s nem árulkodik nagy intelligenciáról. Én sem támogatom a budapesti olimpiát (legalábbis nem jelen gazdasági kereteink közt), de ettől még eszembe sem jutna gátlástalan pénzhajhásznak nevezni egy olimpiai bajnokunkat, aki vélhetően kicsit többet tett már a haza hírnevének öregbítéséért, mint te.

2017. jan. 24. 23:07
 16/42 A kérdező kommentje:

Mindenkinek az lenne a jobb ha nem öregbítené tovább, mert akkor lehúzhatjuk a rolót.

Azért mert valaki sportoló még lehet alja ember, ezt kisslaci óta jól tudjuk mind.

Azzal hogy ellenzem és aláírtam az ívet én már többet tettem ezért az országért mint ő.

2017. jan. 24. 23:29
 17/42 anonim ***** válasza:
95%
Én is inkább ellene vagyok az olimpiának, de egy "kicsit" túltolod a biciklit ezzel a hazaárulózással.
2017. jan. 25. 00:44
 18/42 Vazul1972 ***** válasza:
87%
Nem, nem hazaáruló, veled viszont, komoly gondok lehetnek.
2017. jan. 25. 02:28
 19/42 anonim ***** válasza:
4%
Jól meg van ő fizetve ezért hogy szerepel égen földön. Későbbre egy államtitkári poszt is befigyel majd.
2017. jan. 25. 07:00
 20/42 A kérdező kommentje:
Közpénzből támogatjuk hogy bohócként ugráljon egy sort. Haszna ugyan nincs semmi annak amit csinál, de ez még "rendben" is lenne. De az ilyen ember inkább húzná meg magát és örülne a jó dolgának ahelyett hogy kiáll az ország elé és többet követel. Ez akkora pimaszság hogy szerintem ide még a hazaárulózás is kevés.
2017. jan. 25. 08:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!