Szilágyi Áron hazaáruló?
Ha hiszed, ha nem, az olimpikonoknak ez az életük, e körül forog a világ, és nagy eséllyel többen közülük őszintén szeretnének Budapesti olimpiát.
Egyébként meg kezeltethetnéd az orbánfóbiádat, ha minden beruházás mögött csak lopást látsz.
Nem tudhatod mi áll az egész mögött. Szilágyi nem Hosszú Katinka, aki ha akarna, szarhatna az egész ország fejére, és semmit nem érezne az egzisztenciája belőle.
Szilágyi meg rá van utalva a szövetségre, 99%. Ha a szövetség "finoman jelzi", hogy jó lenne ha ezt támogatná, akkor támogatni fogja, mert ezen múlik az élete. Akkor is, ha mást gondol az egészről.
# 1/1 Időpont ma 21:23
"Egyébként meg kezeltethetnéd az orbánfóbiádat, ha minden beruházás mögött csak lopást látsz."
Magyarul csukja be a szemét? :-D Sokkal kisebb beruházásokból lopnak sokkal nagyobbat, miről beszélünk?
Én nem bánthatom az olimpikonokat meg a többi sportolót sem. Szerintem rájuk erőszakolhatták vagy megfenyegették, hogy támogassák az itthoni olimpiát.
Sosem lehet tudni, mi van mögöttük.
Egy paralimpikon például elmondta őszintén, hogy szereti az olimpiát, de nem tartja jó ötletnek, hogy nálunk legyen.
# 4/5 Időpont ma 21:35
Még jó, hogy ezt senki sem mondta. De nem baj. :-D Eddig a Viszkis volt hatalmon, szavazzuk meg Al Caponét :-D
# 9/9 Időpont ma 21:47
Én értelek. Miután visszautasítja mesélj, mihez kezd? Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!