Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem felháborító, hogy a 444...

Nem felháborító, hogy a 444 kommentelői hogyan gyalázkodnak, viccelődnek Torgyán Józsefen a halálhíre alatt?

Figyelt kérdés

[link]

Én ezt biztosan nem engedném meg magamnak.

Különben a 444 és az Index újságírói és kommentelői olyan cinizmussal állnak mindenhez, ami nem ritkán hoz ki a sodromból.

2017. jan. 22. 18:55
1 2 3 4
 31/36 Pro Patria ***** válasza:
0%

"Mi a hiszti először is?"

- A tiszteletadás kifogásolt hiánya, amire, mint rámutattam, ok nélkül hivatkozol, hiszen ami megtörtént például Grosics Gyulával szemben, az nem történt meg Horn esetén.

Azt a jogot pedig hagyd meg, hogy mások kifogásolják a személyét akár temetése kapcsán is, hiszen nem csupán wgy politikusról, hanem egy gyilkosról is beszélünk, ami pont Torgyán Józsefre már nem áll meg.

"Kettő: gyilkosozhatsz, de nem tudom mit akarsz fokozni?"

- Ez nem fokozás. Ez a jelenséget leíró szó, amit ennek megfelelően használok. A "gyilkosság" szó nem fokozható, nincs gyilkosság, gyilkosságabb, leggyilkosságabb.

Inkább részedről érződik tehát valami kényszerű tompítási szándék. Valamilyen, másokra is áthelyezni akart finomkodó elnézés.

2017. jan. 25. 19:35
 32/36 anonim ***** válasza:

Csak egy dolog: nem akarom tompítani. Egyszerűen nem ezzel foglalkozok ha rá gondolok. Mind tudjuk mi volt 56-ban.

A helyzet lehet inkább fordított. Tudod miért rühelled ennyire? Mert rühellni akarod minél jobban.

egy megjegyzésből jutottunk idáig, feltűnt?

2017. jan. 25. 20:56
 33/36 Pro Patria ***** válasza:
Még egyszer mondom, aztán úgy magyarázod, vagy forgatod át, ahogy kedved tartja. Azt írtam eddig is, és ez volt a kezdő hozzászólás is, Horn esetén nem egy egyszerű politikusról beszélünk, mint akér Torgyán halálakor. Az ő életében jelen van az is, hogy embereket ölt. És ez máris kiemeli "a politikusok" közül, nem sorolható ennyibe.
2017. jan. 26. 06:04
 34/36 anonim ***** válasza:
Gyúrunk vazze? :-)
2017. jan. 26. 09:49
 35/36 anonim ***** válasza:
A kommentelőnél sunyibb, gonoszabb és gyávább lény nincs a világon. Akár jobb-, akár baloldali.
2017. márc. 10. 18:53
 36/36 anonim ***** válasza:
Mondja ezt a kommentelő. :D
2017. márc. 10. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!