Nem felháborító, hogy a 444 kommentelői hogyan gyalázkodnak, viccelődnek Torgyán Józsefen a halálhíre alatt?
Én ezt biztosan nem engedném meg magamnak.
Különben a 444 és az Index újságírói és kommentelői olyan cinizmussal állnak mindenhez, ami nem ritkán hoz ki a sodromból.
"Mi a hiszti először is?"
- A tiszteletadás kifogásolt hiánya, amire, mint rámutattam, ok nélkül hivatkozol, hiszen ami megtörtént például Grosics Gyulával szemben, az nem történt meg Horn esetén.
Azt a jogot pedig hagyd meg, hogy mások kifogásolják a személyét akár temetése kapcsán is, hiszen nem csupán wgy politikusról, hanem egy gyilkosról is beszélünk, ami pont Torgyán Józsefre már nem áll meg.
"Kettő: gyilkosozhatsz, de nem tudom mit akarsz fokozni?"
- Ez nem fokozás. Ez a jelenséget leíró szó, amit ennek megfelelően használok. A "gyilkosság" szó nem fokozható, nincs gyilkosság, gyilkosságabb, leggyilkosságabb.
Inkább részedről érződik tehát valami kényszerű tompítási szándék. Valamilyen, másokra is áthelyezni akart finomkodó elnézés.
Csak egy dolog: nem akarom tompítani. Egyszerűen nem ezzel foglalkozok ha rá gondolok. Mind tudjuk mi volt 56-ban.
A helyzet lehet inkább fordított. Tudod miért rühelled ennyire? Mert rühellni akarod minél jobban.
egy megjegyzésből jutottunk idáig, feltűnt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!