Nem felháborító, hogy a 444 kommentelői hogyan gyalázkodnak, viccelődnek Torgyán Józsefen a halálhíre alatt?
Én ezt biztosan nem engedném meg magamnak.
Különben a 444 és az Index újságírói és kommentelői olyan cinizmussal állnak mindenhez, ami nem ritkán hoz ki a sodromból.
mi lesz a chilei cseresznye exporttal?tele volt kiváló ötletekkel. [link]
mégis milyen kommentekre számítottál kérdező?(ezt úgy írom hogy nem néztem meg az általad linkelt oldalon a kommenteket,ezt meghagyom olyan napjaimra mikor rossz kedvem lesz.)
Pro Patria
nem vagy te Isten hogy kiszabd kinek jár kegyelet kinek nem. Horn igen, bűnös volt, de más is fűződik nevéhez mint az az időszak, ha ez neked nem is tetszik. És onnatól tekintve őt is vegyük olyan számba a halálakor mint egy nem kötelezően szimpatikus politikus. Ez minden.
Ugyanúgy ahogy most is mondom, és írtam egy másik kérdésnél: Torgyán Józseffel egy rakás dologban enm tudtam soha egyet érteni, de nem ellenségként tekintek rá. Béke poraira.
"nem vagy te Isten hogy kiszabd kinek jár kegyelet kinek nem."
- Na, akkor ha nem sikerült az első mondat első feléig eljutni, kiemelem: "Nem tisztem vitadöntőnek fellépni"
"És onnatól tekintve őt is vegyük olyan számba a halálakor mint egy nem kötelezően szimpatikus politikus."
- Az a helyzet, hogy egy embernek nem lehet szakaszokat kiragadni az életéből, és azok nélkül megítélni, egész életútja az övé, és nem sepregethető félre abból az előző, hogy "annak akkor már vége volt".
Vagyis nem. Ő nem csak egy politikus volt akkor sem, akivel esetleg nem értettek egyet.
"Az a helyzet, hogy egy embernek nem lehet szakaszokat kiragadni az életéből, és azok nélkül megítélni, egész életútja az övé,"
ugyanezt én is mondhatnám.
17
Igen , tény. Később politikus. A kegyelet nem pártpolitika, meg ilyesmi.
Különben eléggé megbűnhődött nem? Utolsó éveit meg is kapta nem csak megérdemelte. Hagyjuk is.
Nem az volt a lényeg hogy nekem tetszik hogy Torgyán halálán viccelődnek, ellenkezőleg. csak akkoriban mintha nem láttam volna sokat aki felháborodott volna, ezért hoztam példának.
Torgyánra én is meg fogok emlékezni.
"Nem az volt a lényeg hogy nekem tetszik hogy Torgyán halálán viccelődnek, ellenkezőleg. csak akkoriban mintha nem láttam volna sokat aki felháborodott volna, ezért hoztam példának."
- Épp ezért mondtam rá válaszként, most pedig ismétlem meg, hogy a két nevezett személyről, az eltérőségek miatt, nem lehet ilyen párhuzamban beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!