Ti nem tartjátok ijesztőnek azt amit a Fidesz művel?
A hatalomhoz való beteges ragaszkodást értem ez alatt. Ezek az "emberek" bármit képesek megtenni, hogy hatalmon maradjanak. A médiát, mindent a maguk uralma alá akarnak vonni, foggal-körömmel, áskálódva, sárt dobálva vergődnek a hatalomért. Ez gyomorforgató.
De egyébként minden megnyílvánulásukból látszik, hogy legtöbb egy orbitális ősbunkó lsd. Kósa Lajos. Vagy például Mészáros Lőrinc legutóbbi nyilatkozata. Micsoda bárgyú ember te jó ég.
Szerintem ez elszomorító, hogy ilyen emberek irányítják az országunkat. És a másik ez a folyamatos öntömjénezés. Mintha szívességet tennének azzal, ha valami jót csináltak vagy csak beállítják jónak. Ez a dolgokot b*sszátok meg ha reklámozni kell az már régen rossz. Én már csak ezek miatt sem szavaznék rájuk.
(Nem vagyok lipsi, nem támogatok egy pártot sem, nem vagyok káder, neonáci, proli, nyugger stb.)
"A politika csak jelentéktelen szerepet játszik abban, hogy te mennyire vagy sikeres az életben."
Mondjuk Orbán veje vagy Mészáros Lőrinc nem értene ezzel egyet.
A földi halandók szintjén gondolkodva tettem ezt a kinyilatkoztatást. :-)
A kisembernek marad a szívás, csak nem mindegy, hogy belehülyülsz, vagy leszarod, és túléled.
Azért számít a politika a mindennapokban is. Pl az olimpiával csődbe döntenék az országot. De az EU-től sem lehet nyúlni a zsét a világ végéig és ha azt a pénzcsapot elzárják, akkor marad a dübörgő magyar gazdaság. Nemzethy öntudatból meg szép, lelkesítő beszédekből nem lehet GDP-t termelni és meg sem gyógyul tőle senki.
Ráadásul a folyamatos uszítás miatt egyre idegesebb az átlagember is, még ha anyagilag nem is lenne nagy baja, ez megmérgezi az életét.
"szerintem nincs diktatúra"
Akkor szerinted úgy mi az?
A "szólásszabadságot" meg hogy ide ki írogathat hagyjuk talán mert szánalmasan hülye dolog.
SAJNOS a politika JELENLEG nagyon is érinti azokat akik egy ledolgozott élet után kukáznak mert ezek elvették mindenüket, örúlj hogy téged nem érint.
A kérdésre:
MI VAGYUNK A NÉP! MI VAGYUNK A NÉP! MI VAGYUNK A NÉP!
Keleti szomszédunktól lehet ismerős ez a kis rigmus, nagyjából a nyolcvanas évek utolsó heteiből.
Csak nehogy késő legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!