Mitől érzékenyült el annyira a Miniszterelnökünk, amikor bejelentette a vonatbaleset után, hogy lemondtak a miniszterek?
Figyelt kérdés
Ma volt szó róla a Mokkában, de én 7kor indulok dolgozni, ezért nem tudtam nézni.2008. okt. 8. 17:56
1/22 anonim válasza:
Biztos eszébe jutott, hogy neki is le kellett volna mondani már régen.
2/22 anonim válasza:
ez aranyos volt:))
Tényleg majdnem bőgött - remélem, az áldozatok miatt, és nem csak színészkedett. Azért a minisztert nem sajnálhatja annyira, hogy sírjon miatta.
3/22 anonim válasza:
A francokat nem színészkedett. Pojáca.
4/22 anonim válasza:
1. és 3. válaszolóval értek egyet. Azért, mert nem normális.
5/22 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy egyből be is választották a Nemzet Színészei közé... :))))
6/22 anonim válasza:
Biztosan eszébe jutott a végkielégítés, amit fizetni kell.
7/22 anonim válasza:
Oscar díjat érdemelne azért az alakításért...gyomorforgató.
8/22 anonim válasza:
Ő is csak egy ember....szerintem mindenkit sokkolt a hír!! Elég durva, hisz ritka ez magyarországon. Legalábbi kitudja fejezni az érzéseit, és fel is vállalja, ellentétben az "ellenfelével"....aki csak annyit tud mondani: HAjrá magyarok, hajrá magyarország!
9/22 anonim válasza:
Szerintem is nagy túlzás volt,,,,más,ha közvetlenül a családokhoz szólt volna,de így,egy általános bejelentéshez túl játszotta magát!
10/22 anonim válasza:
Kedves előttem 2-vel válaszoló!
Ha kicsit végiggondolod, rájöhetsz, h amit írtál, az "kicsit" sántít. Az OK, hogy ritka a vonatbaleset, de hetente átlagosan 4-nél többen halnak meg itthon pl. autóbalesetben - őket miért nem sajnálja a miniszterelnök "úr"? Azoknak a szerencsétleneknek a szempontjából mindegy, h vonat- vagy autóbalesetben vesztették el az életüket! Szóval ez is egy jól megszokott, profi színészi alakítás volt a miniszterelnök "úr" részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!