Hol volt ma a vonatbaleset?
Figyelt kérdés
egy vonat állt a másik pedig hátuéról belément.2011. jún. 6. 18:44
1/9 anonim válasza:
Hol hallottad? A híroldalakon és a vasútmániás fórumon nincs utalás erre.
3/9 anonim válasza:
asszem ilyen buszbaleset volt ma, de csak koccanás
4/9 anonim válasza:
Most hallottam.Csak majdnem volt baleset, de időben észrevették a hibát és megállították a vonatot, különben ütközés lett volna.Nem tudom, hol történt,de Magyarországon volt az eset, szerintem ma.
5/9 anonim válasza:
de, volt ma ilyen. most hallottam énis a tvben, nem tudom pontosan hol volt, de 4en asszem meghaltak, a majdnem baleset meg itt volt Aszód és Tura között, amit egy kígyó okozott volna, de félperc híján megúszták a balesetet, de ez pár hete volt már.
6/9 anonim válasza:
Hirtelen ennyit találtam:
A 4 halottas hír, valószínűleg a monori erdőnél történt balesethez kapcsolódik, a majdnem balesetek is a múlt hónap zenéje, ugye milyen jó, amikor egy-egy hírnél felelevenítik az elmúlt évek hasonló történéseit?!
Ebből ilyen szép dolgok kerekednek ki.
7/9 anonim válasza:
"de, volt ma ilyen. most hallottam énis a tvben, nem tudom pontosan hol volt, de 4en asszem meghaltak,"
Kb. 2-3 éve volt ez a baleset. Az aszódi meg pár hete. Na ezért kell miden szóra odafigyelni a tv-ben.
8/9 anonim válasza:
az is jó, hogy ha valaki leírja, hogy nem ma volt, de azért képese beírni, hogy "ma volt, láttam a tv-be" közben meg világosan elmondták, hogy 2008-ban volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!